Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A solicitat acord de mediu de la APM Constanța Imobilul ridicat de Magenta Construct SRL în Mamaia Nord crește pe verticală cu două etaje

ro

29 Jun, 2024 16:18 427 Marime text
  • Agenția pentru Protecția Mediului Constanta anunţă publicul interesat că firma Magenta Construct SRL a solicitat acordul de mediu pentru proiectul realizat în zona Mamaia Nord, Promenada Năvodari nr. 91. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanta, strada Unirii nr. 23, zilnic, între orele 9.00 – 13.00 şi la adresa titularului: Magenta Construct SRL, strada Berlin nr. 4 municipiul Constanta. 
 
 
Magenta Construct SRL intenționează să modifice proiectul  imobiliar din zona Mamaia Nord, Promenada Năvodari nr. 91. Firma a solicitat de la APM Constanța emiterea acordului de mediu.
 
Ulterior, Agenția pentru Protecția Mediului Constanta anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Modificare proiect în curs de execuție autorizat cu AC 289/06.07.2021 «Construire 3 imobile: etapa I - corp 3 D+P+7e - locuințe colective cu spații comerciale și alimentație publică la demisol, etapa II - corp C4-D+P+7e - locuințe colective spații comerciale, alimentație publică, sală fitness și spații tehnice depozitare la demisol și funcțiuni complementare locuirii, etapa III - clădire recepție, piscine și amenajări peisagere, sistematizare, împrejmuire teren și organizare de șantier» prin recompartimentări interioare, modificări fațade, reconfigurare și extindere pe verticală cu 2 niveluri (hotel-apartamente), rezultând un imobil D+P+9 e+terasă circulabilă, schimbare destinație demisol din spații comerciale-alimentație publică, sală fitness, spații tehnice și spații de depozitare în locuințe, centru SPA, spații tehnice și spații depozitare”. Investiția este amplasată în județul Constanța, orașul Năvodari, Zona Mamaia Nord, Trup 1 (DL), Promenada Năvodari, nr. 91, Lot 2.1-Lot 1-Lot 4/3-Lot 2-Lot 2, CF 124678.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanta, strada Unirii nr. 23, zilnic, între orele 9.00 - 13.00 şi la adresa titularului: Magenta -Construct SRL, strada Berlin nr. 4 municipiul Constanta,  Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.
 
Despre Magenta Construct SRL
 
Înființată în anul 2009, firma are sediul pe strada Berlin nr. 4,  parter Lot 1.1.1 Spațiul Comercial Constanța și desfășoară lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Societatea este deținută de Simona-Petronela Gheorghe și Sorin Sebastian Malcea, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii firmei.
 
În anul fiscal 2023, firma cu 17 salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.102.506 lei și o pierdere de 1.614.729 lei.
 
Potrivit termene.ro, Gheorghe Simona-Petronela mai este asociat în Total Credit SRL Constanța, asociat și administrator în Yco Teh Construct SRL Constanța, asociat unic și administrator în Urban Residence Construct SRL Constanța, asociat și administrator în Aparthotel Properties SRL Constanța.
 
La rândul său, Malcea Sorin Sebastian este asociat unic și administrator în Sebastiano-Conti'97 SRL Constanţa,
asociat și administrator în YCO TEH Construct SRL Constanța,
asociat și administrator în XTC Sharing SRL Constanța, asociat și administrator în Aparthotel Properties SRLConstanța,
asociat și administrator în SAB Home Project SRL Constanța,
asociat și administrator în Maybach Construct SRL       Constanța.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
Imobiliare Constanța: Magenta Construct modifică un bloc din Mamaia Nord pentru a avea SPA la demisol
 
Imobiliare Constanța Undă verde pentru parcarea provizorie ridicată de Magenta Construct în Mamaia Nord
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii