Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ansamblu de vile cu două piscine și activități sportive, la Neptun, județul Constanța

ro

30 Jun, 2024 17:00 217 Marime text
  • Proiectul deciziei de încadrare poate fi consultat la sediul Autorității pentru Protecția Mediului Constanța.
 
Subex Industries SA va realiza o amplă investiție la Constanța. APM Constanța a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în ceea ce privește investiția din Neptun, județul Constanța.
 
Este vorba de două proiecte depuse – „Construire pentru realizare construcție pentru practicarea activităților sportive cu spații anexe  complementare funcțiunii dominante, amenajare piscină interioară și exterioară, parcare, spații verzi, acces auto și pietonal, modificare împrejmuire și organizare de șantier”, la Neptun, strada Trandafirilor nr. 22. Pe strada Trandafirilor nr. 22A, aceeași firmă va amenaja un ansamblu de vile turistice cu funcțiuni conexe. Proiectul deciziei de încadrare poate fi consultat la sediul Autorității pentru Protecția Mediului Constanța.
 
Despre Subex Industries SA  
 
Firma s-a fondat în anul 1992, iar pe anul 2023 a raportat 91 salariați, o cifră de afaceri de peste 19 milioane lei, dar și un profit de peste 3 milioane de lei. Sediul social este în Mangalia, strada Teilor nr. 6.
 
Asociați în firmă sunt Bojescu Constantin – 40,059%, Bojescu Manuela Iuliana – 40,059%, Listă acțoionari – 17,06% și Asociația Salariaților Mecanica SA – 2,826%. Administratori sunt Liliana Nechifiruc, Palade Dimitre-Ovidiu, Carmen Rita Stoica. Carmen Rita Stoica mai apare în Spot SRL.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   
 
Citește și:
Acord de Mediu pentru Lago Neptun SRL! Va construi un turn de 11 etaje în sudul litoralului

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii