Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 22 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANSVSA își deschide un punct de lucru în Portul Constanța. Actul de urbanism, valabil un an

ro

21 Jul, 2024 10:56 1213 Marime text
  • Un certificat de urbanism a fost emis de Primăria Constanța pe data de 16 iulie 2024 pentru CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.
  • Actul constă în Construire punct de lucru ANSVSA pentru controlul mărfurilor perisabile.
  • Punctul de lucru va funcționa în  clădirea existentă magazie de grupaj, investitor SC Constanța South Container Terminal SRL.

CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a obținut de la Primăria Constanța pentru Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor un act de urbanism.

Este vorba despre certificatul de urbanism nr.1960 din data de 16 iulie 2024 care constă în: Construire punct de lucru ANSVSA (Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor) pentru controlul mărfurilor perisabile în clădirea existentă magazie de grupaj investitor SC Constanța South Container Terminal SRL.

Punctul de lucru va fi realizat în incinta Portului Constanța r. MOL II SUD, Constanţa. Certificatul de urbanism nr.1960 din data de 16 iulie 2024 este valabil 12 luni.



Despre Constanța South Container Terminal 

Constanta South Container Terminal SRL este una dintre cele mai profitabile firme pe anul 2023, din Portul Constanța, cu o cifră de afaceri și un profit care au crescut semnificativ în ultimul an financiar, dat fiind investițiile făcute în ultimii ani și consolidarea pe partea operațională a serviciilor oferite pe transport maritim.
 
Așa cum menționam, pe anul 2023, firma amintită raportaseră 510 de salariați, iar cifra de afaceri a crescut cu 54% față de 2022, ajungând la valoarea de 513.862.301 lei (peste 100 milioane de euro), iar profitul a avut o creștere de 65%, cu o valoare de 189.418.668 lei (peste 37 milioane de euro).
 

Asociatul unic al Constanta South Container Terminal SRL este DP World FZE, companie cu sediul în Emiratele Arabe Unite, iar administrator este Cosmin Ştefăniţă Cârstea

Conform datelor RECOM, împuterniciţi apar şi Mihai Rusescu, Iuliana Ionica Păcurețu, Woollacott John Mark, Rashed Ali Hasan Abdulla și Marian Drăgoi.
 
DP World FZE și Cosmin Ştefăniţă Cârstea apar și în DP World Logistics Romania SRL.  
 
DP World a investit peste 250 de milioane de euro în România, începând din 2004, suma incluzând și granturi din partea Uniunii Europene. La evenimentul de pe 15 mai 2024, au participat lideri ai autorității centrale – prim-ministrul Marcel Ciolacu și ministrul transporturilor Sorin Grindeanu, dar și liderii DP World - Sultan Ahmed bin Sulayem, Chairman și CEO DP World, Rashid Abdulla, CEO și Managing Director, DP World Europe, Cosmin Cârstea, CEO DP World România.

Între anii 2020-2023, compiania a implementat proiectul „Modernizarea și dezvoltarea capacității Portului Constanța - dezvoltarea infrastructurii portuare în zona de dezvoltare a, Mol II-S Port Constanța Sud prin extinderea platformei portuare facilitând transportul multimodal“, finanțat prin Programul Infrastructura Operațională Mare (POIM). Valoarea totală a proiectuluia fost de 343.267.022,44 lei.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Amenzi de peste 1,8 milioane de lei aplicate de ANSVSA în urma controalelor efectuate în sectorul produselor alimentare de origine nonanimală

Afaceri Constanța: Constanta South Container Terminal SRL, creștere spectaculoasă a profitului pe anul 2023
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii