Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APM Constanța, răspuns pozitiv Un apart-hotel de zece etaje, cu spații comerciale, edificat în Mamaia Nord de Building Stefan AOP SRL

ro

11 Jul, 2024 17:00 3157 Marime text
Building Stefan AOP SRL
 
  • Building Stefan AOP SRL vas ridica un imbol de zece etaje în Zona Mamaia Nord, strada D9, Parcela TF 158/1, Lot 2/2/2/2/2, CF 119803.
  • Firma este controlată de Odagiu Ștefan, Odagiu Paula, Odagiu Vasile.
  • APM Constanța a transmis că respectivul proiect nu se supune evaluării impactului asupra mediului.
 
Building Stefan AOP SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa emietarea acordului de mediu pentru proiectul: „Construire imobil P+10e – apart hotel cu spații comerciale la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier – aripa Est”.
 
Building Stefan AOP SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa emietarea acordului de mediu pentru proiectul: „Construire imobil P+10e – apart hotel cu spații comerciale la parter, împrejmuire teren și organizare de santier – aripa Est”.
 
Ca urmare a consultărilor desfăşurate în cadrul şedinţei Comisiei de analiză tehnică din data de 05.06.2024, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța că respectivul proiect nu se supune evaluării impactului asupra mediului. Investiția va fi realizată în Zona Mamaia Nord, str. D9, Parcela TF 158/1, Lot 2/2/2/2/2, CF 119803.
 
Motivele care au stat la baza luării deciziei etapei de încadrare în procedura de evaluare a impactului asupra mediului sunt următoarele:
 
a) proiectul propus intră sub incidenţa Legii nr. 292/2018. privind evaluarea impactului anumitor proiecte publice şi private asupra mediului, Anexa II, punctul 10, litera b);
b) proiectul nu intră sub incidenţa art. 28 din O.U.G. nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei şi faunei sălbatice, cu modificările şi completările ulterioare;
c) proiectul propus nu intră sub incidenţa prevederilor art. 48 şi 54 din Legea apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Proiectul constă în construirea unui imobil P+10 etaje – apart hotel cu spații comerciale la parter. Funcționalitatea clădirii P+10E situata in zona de est a amplasamentului, cuprinde spații comerciale la parter, la parter vor fi spații de parcare si anume 132 parcari pentru clienți și o recepție pentru servicii turistice.De la etajul 1 până la etajul 10, clădirea adăpostește apartamente tip hotel, totalizând 170 de unități de cazare. Etajele 9 și 10 sunt retrase. Terenul are o suprafață de 3.979 mp. Suprafata construită propusăeste de 986,8 mp, iar suprafața desfășurată propusa de6366,4 mp
 
Se vor amenaja spații verzi, bănci, alei pietonale sau alte facilități pentru a crea un mediu urban mai atractiv și funcțional. Suprafata spatiului verde va fi de 50% conform HCJC 152/22.05.2013 si se va amenaja la nivelul solului, terasei de pe acoperis si pe gardul din partea de nord si est se vor pune plante ajatatoare. Udarea spațiilor verzi se va face cu instalatii automate de dozare a apei. Se vor prevede arbori pe aliniamentul fatadelor principale. Se vor prevedea urmatoarele plante: paltin de câmp, arțar japonez, magnolie, brad argintiu.
 
Suprafața de spațiu verde la nivelul terenului: 1.989,5 mp.  Din care 974,86 mp spațu verde la nivelul subsolului, 759,01 mp spatii verzi pe terase aripa est și vest, 255,64 mp spații verzi gard.
 
Asigurarea utilităților se va realiza prin branșarea la rețelele existente în zona (alimentare cu apă, canalizare, gaze naturale și energie electrică). Organizarea de șantier pentru lucrările solicitate se va amenaja pe terenul aflat în proprietatea beneficiarului și nu va afecta domeniile învecinate. Lucrările necesare organizării de șantier vor fi lucrări specifice de construcții, realizate până la finalizarea lucrărilor de construcții.
 
Pe perioada derulării lucrărilor de construcții se vor amenaja spații speciale pentru stocarea temporară a deșeurilor generate, până la predarea acestora către operatori autorizați. Organizarea de șantier va fi dotată cu toalete ecologice prevazute cu lavoare si va fi achizitionat material absorbant pentru intervenție în cazul unor scurgeri accidentale de produs petrolier. Pe parcursul derulării lucrărilor de execuție întregul imobil va fi protejat cu plase antipraf.
 
 
Despre Building Ștefan AOP SRL
 
 
Înființată în anul 2016, Building Ștefan AOP SRL are sediul pe strada Promenada Năvodari, nr. 33, Bloc C2, Sc. B, Et. Demisol, Ap. Aripa Sud, Demisol, Spatiu Tehnic 9, Năvodari, Județul Constanța și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Societatea este deținută de Odagiu Ștefan, cu 80% din capitalul social, Odagiu Paula, cu 10% din capitalul social și Odagiu Vasile, cu 10% din capitalul social. Matei Claudiu este administatorul firmei.
 
Potrivit termene.ro. Odagiu Paula mai este asociat în  Aleka S Travel SRL, asociat și administrator în Building Stefan Trattoria SRL și asociat în Zen Eleven SRL.
 
Odagiu Ștefan este asociat în Building Stefan Rent SRL, Building Stefan Beach Club SRL, Azimuth Beach&Lounge SRL,  Aop Horeca SRL, Aop Properties SRL.
 
Numele lui Odagiu Vasile apare în Axo Hotel SRL, Gelato Artigianale SRL, Odagiu M. Vasile Persoană Fizică Autorizată. La rândul său, Matei Claudiu este în asociat în Markony Media SRL, Furniture Home Design SRL, Give You SRL, ALL Drawings MTE SRL.
 
În anul 2023, firma cu 16 salariați a declarat o cifră de afaceri de 52.071.048 lei și un profit de 17.757.261 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 

 
Imobiliare Constanța: Building Ștefan AOP SRL ridică două imobile de 10 etaje în Mamaia Nord
 
Imobiliare Constanța: Building Ștefan AOP SRL ridică două imobile de 10 etaje în Mamaia Nord
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii