Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APM Constanța, undă verde pentru investiție Imobil de opt etaje, edificat de Conpet SA în Constanța

ro

24 Jul, 2024 15:11 196 Marime text

  • Conpet SA a solicitat de la APM Constanța evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul care vizează edificarea unui imobil S+P+8 etaje cu spații comerciale în Constanța, parcela 293/3.
 
Conpet SA investește într-un bloc de opte etaje în Constanța. Firma Conpet SA a solicitat de la APM Constanța, prin Sitan Grup SRL, evaluarea impactului asupra mediului,  pentru proiectul Construire imobil locuințe colective S+P+8 etaje cu spații comerciale la parter și organizare de șantier, amplasat în Constanța, parcela 293/3.
 
Ulterior, Autoritatea pentru Protecția Mediului Constanța a anunțat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare. Astfel, nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire imobil locuinte colective s+p+8e cu spatii comerciale la parter si organizare de santier“.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta, în zilele de luni - vineri, între orele 8.00-13.00.
 
Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 25.07.2024.
 
 
Despre Conpet SA
 
 
Potrivit termene.ro, Conpet SA are sediul în Ploiești, a fost fondată în anul 1992 și obiectul de activitate este „transporturi prin conducte”. Societatea are 63 de puncte de lucru în țară.
 
Compania este deținută de Statul Român prin Ministerul Energiei, cu 58,7162% din capitalul social, și  Alți Acționari Persoane Fizice și Juridice, cu 41,28% din capitalul social.
 
Administratorii firmei sunt Nicușor Marian Buica, Alin Mihael Dănilă, Florin Daniel Gavrilă, Cristian Florin Gheorghe, Luminița Doina Kohalmi Szabo, Oana Cristina Tănăsică, Andrei Mihai Zaman.
 
Conpet SA a raportat în 2022 o cifră de afaceri de peste 470 de milioane de lei, un profit de peste 60 de milioane de lei și 1.467 de salariați.
 
În anul 2023, firma  cu 1.414 de angajați a înregistrat o cifră de afaceri de 485.113.609 lei, un profit de 61.616.539 lei.
 
 
Despre Sitan Grup SRL
 
 
Înființată în anul 2004, firma are sediul social pe strada Badea Cârțan din Sinaia, Județul Prahova și se ocupă de intermedieri în comerțul cu produse diverse.

Societatea este deținută de Frâncu Traian, cu 76% din capitalul social,  Hogea George – Narcis, cu 12% din capitalul social și Topliceanu Ion-Adrian, cu 12 % din capitalul social. Administratorul firmei este Frâncu Traian.

În anul 2023, Sitan Grup SRL a avut 5 salariați, a declarat o cifră de afaceri de 4.450.902 lei și un profit de 132.110 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Gheorghița Pufleanu vrea să ridice un bloc de 8 etaje în municipiul Constanța
 
Primăria Constanța, răspuns favorabil: Imobil de opt etaje, edificat de Covasna Estival 2002 SA în Mamaia
 
MG Tour SRL, controlată de Ivan Vasilica, poate ridica un bloc de patru etaje în Constanța, însă nu poate construi și o terasă cu spațiu tehnic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii