Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APM Constanța va emite acord de mediu Horia Green SRL, controlată de Florin Cârstocea, investește într-un parc fotovoltaic în Ovidiu

ro

16 Sep, 2024 12:39 247 Marime text
Parc fotovoltaic. Sursa foto - freepik.com
  • Proiectul care prevede construirea unui parc fotovoltaic în Ovidiu, compus din panouri fotovoltaice, a fost depus la APM Constanța de Horia Green SRL.
  • Investiția va fi amplasată în satul Culmea, extravilan, Parcela A208/1/7.
  • Rig Service SA este acționar unic în Horia Green SRL, iar Ionescu Carmen-Mihaela – administrator.
  • Firma Rig Service SA este controlată de Cârstocea Florin și Cârstocea Daniel-Ioan.
 
Horia Green SRL va realiza un parc fotovoltaic în satul Culmea, orațul Ovidiu. În acest sens a solicitat acord de mediu de la APM Constanța.
 
Ulterior, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunţat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Construire parc fotovoltaic Ovidiu, 48 mw, compus din panouri fotovoltaice, structură metalică, învertoare, posturi de transformare, drumuri de acces, rețele electrice, organizare de șantier și împrejmuire”, amplasată în satul Culmea, extravilan, Parcela A208/1/7.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada Unirii, nr.23, Mun. Constanta, judetul Constanta, zilnic, între orele 9.00 – 13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța.
 
 
Despre Horia Green SRL
 
Înființată în anul 2009, firma are sediul pe strada Marcus Aurelius, Nr. 20, Constanța și se ocupă de producția de energie electrică.
 
Rig Service SA  este acționar unic, iar Ionescu Carmen-Mihaela – administrator.
 
În anul 2023, firma a avut un profit de 1.983.911 și un singur salariat.
 
 
Despre Rig Service SA
 
Înființată în anul 2001, firma are sediul social pe strada Marc Aureliu, Nr. 18 din Constanța și se ocupă de repararea și întreținerea navelor și bărcilor.
 
Rig Service SA este dețiunută de Cârstocea Florin, cu 88.21% din capitalul social, și Cârstocea Daniel-Ioan, cu 11.79% din capitalul social. De administarea afacerii se ocupă Cârstocea Daniel-Ioan,  Cârstocea Florin și Ionescu Carmen-Mihaela.
 
Potrivit termene.ro, Cârstocea FLORIN mai este acționar și administrator în Grup Petrol Marin SA, Hotel Central SA, Petrogrup SRL, Sadon SRL, Ecorom Vit SRL, Romagro Prod SRL, World Class Project SRL,  Emax Real Estate Dubai SRL, Petroserv SA.
 
În anul 2023, firma a avut o cifră de afaceri de 2.935.374 lei, 17 salariați și un pofit de 2.429.644 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost publicate și informații de pe termene.ro.
 
Citește și

 
A fost solicitat acord de mediu de la APM Constanța: Vital Level SRL, deținută de Emanuel Muntmark, investește în Stupina, comuna Crucea
 
Decizii ale acționarilor Plusenerg SA, controlată de regele eolienelor, Emanuel Muntmark
 
Emanuel Muntmark, supranumit „regele eolienelor“, și-a cesionat o parte din acțiunile Foton Power Energy SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii