Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:22 15 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aries Logistics SRL va reabilita și consolida clădirea de pe strada Remus Opreanu, din Constanța

ro

14 Dec, 2022 00:00 2388 Marime text
  • În 2021, firma care are un punct de lucru temporar și în incinta Portului Constanța a raportat o cifră de afaceri de peste 80 de milioane de lei
 
Primăria Constanța a eliberat o autorizație de construire și un certificat de urbanism pentru compania Aries Logistics SRL, firmă care deține un imobil în zona peninsulară a municipiului Constanța.
 
Ambele documente au același scop. Astfel, prin AC 1108, respectiv CU 3217, ambele din date de 13 decembrie 2022, cu o valabilitate de 24 de luni, se doresc lucrări de intervenție de primă urgență pentru consolidarea, repararea și punerea în siguranță imobil existent S+D+P+2E+M, conform expertiză tehnică și prevereilor Legii 50/1991.
 
Aries Logistics SRL



Potrivit confidas.ro, asociatul și administratorul societății este Adrian Popescu. Firma se ocupă cu „alte activități anexe transportului“.

În 2021, firma care are un punct de lucru temporar și în incinta Portului Constanța a raportat o cifră de afaceri de peste 80 de milioane de lei și un profit net de 7 milioane de lei, la un număr de 15 salariați. Adrian Popescu mai apare în firmele Apollo Cargo Services LTD SRL, Container Network Agency SRL, Benemar Maritime Services SRL, Transterra Logistics SRL, Formag SRL, Global Contractors SRL, Seal Express Logistics SRL, Astramar Shipping and Consulting SRL, Aries Shipping Agency SRL. Firma Aries Logistics SRL este asociată în firma Aries Shipping Agency SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ședință de CLM. Proprietarii a șase imobile din buricul Constanței vor fi supraimpozitați din cauza neîngrijirii acestora

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii