Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de opt etaje, ridicat de Calipso Residences SRL, pe strada Eliberării din Constanța

ro

25 Oct, 2024 14:18 501 Marime text
  • Firma Calipso Residences SRL este deținută de Madan Nicolae, asociat cu 50,08 % din capitalul social, și Basconslux SRL (din Republica Moldova), cu 49,92 % din capitalul social.
  • Yucetas Nusret este administratorul firmei.
 
Calipso Residence SRL va ridica un bloc de 8 etaje pe strada Eliberării nr. 48 din Constanța. Pe data de 25.10.2024, Primăria Constanța a emis autorizația de construire nr. 987 care constă în: Construire imobil D+P+8e locuințe colective cu parcaj suprateran, corp D - faza 4 (parcări auto D, P, E1- E4 și locuire colectivă E5 - E8) cu respectarea zonei de reducere a înălțimii reglementată de HCL 293/2007.



Investiția va fi realizată pe strada Eliberării nr. 48, lot 2/2, loc. Constanţa. Actul de urbanims este valabil 24 de luni.
 
 
Despre Calipso Residence SRL 
 
 
Înființată în anul 2009, firma are sediul pe strada Industrială, Nr. 1, Ap. Biroul Nr.14, Constanța și de ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
La aceeași adresă se mai află sediul social al societății Beauty Topdivine SRL. De asemenea, aici au avut sediile sociale firmele radiate: Sinmal SRL, Pas Malbera,  Brau Union România, SA Reghin-Sucursala Constanta Dobrogea,  Rex Agra SRL și Vlady-Trans SRL.
 
Firma este deținută de Madan Nicolae, asociat cu 50,08 % din capitalul social, și Basconslux SRL (din Republica Moldova), cu 49,92 % din capitalul social. Yucetas Nusret este administratorul firmei.
 
Potrivit termene.ro, Madan Nicolae mai este asociat și administrator în Madan Mold SRL și  Apart Home Store SRL. În anul fiscal 2023, firma cu 8 salariați a raportat o cifră de afaceri de 31.309 lei și o pierdere de 110.024 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene. ro.
 
Citește și:
 
Mărul discordiei, o autorizație emisă pentru Calipso Residences SRL: Recurenții Ana Maria și Florin Nedelcu, obligați de judecători să achite aproape 2.000 de lei primarului din Constanţa


 Bloc de 8 etaje cu parcaj suprateran, pe strada Eliberării din Constanța: Dezbaterea publică pentru investiția Calipso Residences SRL va avea loc în luna mai
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii