Bloc de șapte etaje, în Mamaia Nord. Nu este necesară evaluarea efectelor asupra mediului
Bloc de șapte etaje, în Mamaia Nord. Nu este necesară evaluarea efectelor asupra mediului
09 Nov, 2020 00:00
ZIUA de Constanta
3074
Marime text
- Marina Surf a primit undă verde de la APM Constanța pentru un proiect imobiliar în Mamaia Nord
- Blocul va avea șapte etaje, cu centru spa și piscină
- În 2018 a obținut autorizațiile de la primărie
Societatea Marina Surf a primit undă verde pentru ridicarea unui imobil de șapte etaje, în zona Mamaia Nord. Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a decis că nu este necesarea efectuarea evaluării asupra mediului pentru proiectul menționat.
La începutul lui octombrie 2020, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţa publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru un proiect ce urmează a fi implemetat în Mamaia Nord.
Este vorba de proiectul „Construire imobil P+7E locuințe colective cu centru spa și piscină”, propus a fi amplasat în oraș Năvodari, b-dul. Mamaia Nord, jud. Constanța. Titlularul proiectului este Marina Surf SRL, prin Penciu Robert.
Amintim că în 2018, societatea a mai cerut o dată aviz de mediu. În octombrie 2018, Marina Surf SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța aviz de mediu pentru construirea unui bloc P+7 etaje, propus a fi amplasat în orașul Năvodari, bulevardul Mamaia Nord nr. 81.
Terenul pe care vor fi executate lucrările din acest proiect este proprietatea beneficiarului și este în prezent liber de construcții. Are o suprafaţă totală de 15.573 mp, din care 597.50 mp amprentă la sol, iar suprafața desfășurată de 4.780 mp (fără balcoane). Accesul principal la locuințe se va realiza pe latura de sud prin intermediul unui nod de circulație verticală dotat cu scară de evacuare + 2 lifturi, în timp ce accesul la garaje se va face pe latura de nord direct de la nivelul străzii. Clădirea va fi realizată pe structură mixta de cadre beton armat și pereți cu placă dală de beton armat, cu fundații de tip radier general din beton armat, realizat pe o pernă de piatră spartă.
Clădirea se compune dintr-un singur volum de formă dreptunghiulară. Pe verticală, fiecare dintre etaje se repetă asemenea celorlalte. Fațada clădirii este uniformă, cu goluri împușcate, volumul având un balcon perimetral întrerupt doar în dreptul casei scării. Investitorul va înființa 80 de lcouri de parcare. Clădirea va găzdui 55 de unități de cazare (10 garsoniere + 33 apartamente de 2 camere, 10 apartamente de 3 camere și 2 apartamente de 4 camere ).
Marina Surf SRL, în datele Registrului Comerţului
Înființată în anul 2017, societatea are sediul social în Năvodari. Capitalul social subscris de 24.466.680 lei, integral vărsat, este compus din 532 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 45.990 lei. Societatea este controlată de Daroff SRL, cu 50% din capitalul social, și Neagu Alexandru, cu 50% din capitalul social. Neagu Alexandru și Penciu Robert sunt administratorii firmei care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. În anul fiscal 2017, firma cu 2 angajați a declarat o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 221.188 lei.
La rândul său, SC Daroff SRL a fost înregistrată în anul 1995 şi are doi asociaţi: Robert Penciu (cu 90% din capitalul social) și Ana Penciu, cu 10% din capitalul social. Robert Penciu este şi administratorul firmei care are ca activitate principală „comerţul cu ridicata al unor bunuri de uz gospodăresc“.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii