Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Brîndușa Star SRL, răspuns negativ de la Primăria Constanța. Un imobil de pe strada Oborului nu poate fi extins

ro

10 Jul, 2024 17:00 1408 Marime text
  • Firma Brîndușa Star SRL un act de urbanims de la Primăria Constanța.
  • Actul vizează un imobil de pe strada Oborului nr. 40 din Municipiul Constanța, care ar urma să fie extins și transformat în restaurant.
  • Daniela Rădulescu este asociat unic și administrator al firmei Brîndușa Star SRL.
 
Brîndușa Star SRL vrea să transforme un spațiu comercial + locuință în spațiu comercial+restaurant situat pe strada Oborului nr. 40 din Constanţa. Firma a solicitat, în acest sens, un act de urbanism de la Primăria Constanța, care ar permite extinderea imobilui de pe strada Oborului nr. 40.
 
Pe data de 8 iulie, Primăria Constanța a emis cetificatul de urbanism nr. 1792: Modificări compartimentări interioare și schimbare de destinație din locuință +spațiu comercial în spațiu comercial+restaurant la construcția existentă, amplasare pergolă pergola este o construcție ușoară într-un parc sau într-o grădină, formată dintr-o rețea de grinzi de lemn susținute de șiruri de coloane, de stâlpi pe care se întind plante agățătoare decorative.



Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: extindere construcție existentă, Întrucât nu se încadrează în reglementările P.U.Z. aprobat referitor la P.O.T. maxim aprobat (P.O.T. existent 61,24% depășește P.O.T. maxim aprobat 45%).

 
Despre Brîndușa Star SRL


 
Societatea a fost înființată în anul 2014, are sediul social pe strada Oborului, Nr. 40, Spațiu Comercial, Constanța și se ocupă de baruri și alte activități de servire a băuturilor. Daniela Rădulescu este  asociat unic și  administrator.
 
În anul 2023, firma cu 12 salariați a raportat o cifră de afaceri de 2.681.858 lei și un profit de 534.181 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

Citește și:

 
Proiectul, depus la APM Constanța: Sterisaco SRL investește într-o hală de depozitare și producție publicitară în Agigea
 
Imobil de locuințe, ridicat de Real Quality Construct SRL, pe strada Ștefăniță Vodă din municipiul Constanța

 Un teren, situat pe strada Oborului din Constanța, de vânzare: Proprietari, doi ucraineni, cer aproape 2 milioane de euro (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii