Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Gramina Residences ridică un bloc de patru etaje, în Mamaia Nord

ro

09 Jul, 2021 00:00 2101 Marime text
  • O firmă cu sediul în municipiul Constanța a primit undă verde de la Agenția pentru Protecția Mediului pentru un proiect imobiliar
  • Este vorba de ridicarea unui bloc de patru etaje, cu funcțiunea de locuințe colective
  • Imobilul va fi edificat în Mamaia Nord
 
Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul imobiliar al societății Gramina Residences SRL.
 
Decizia a fost că „nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil P+3E-4Eparţial – locuinţe colective şi realizare împrejmuire teren”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, str.Aleea D6, nr.FN, parcela A158/5/45, lot 2,  titular fiind Gramina Residences SRL prin Grameni Stere.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 9.00-13.30, vineri, intre orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 16.07.2021
 
Despre Gramina Residences SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2018, având sediul social în municipiul Constanța, pe strada Merișor, județul Constanța. Asociați în firmă sunt Stere Grameni, cu o cotă de 60% la beneficii și pierderi și Chirața Grameni, care deține o cotă de 40% din capitalul social total de 200 de lei. Stere Grameni este administratorul societății menționate. În anul 2020, firma a avut un singur angajat, la o cifră de afaceri de 0 lei, cu o pierdere de 3 lei.
 
Stere Grameni mai este asociat unic și administrator în firma Graminas Impex SRL, conform Confidas.ro.
  
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii