Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celine Property Development SRL nu poate construi pe strada Krakovia din Constanța. Explicația Municipalității

ro

21 Jul, 2024 15:43 181 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  •  Celine Property Development SRL a solicitat și obținut, de la Primăria Constanța, pe data de 15 iulie, un act de urbanism.
  • Prezentul certificat de urbanism Nu poate fi utilizat în scopul declarat pentru construire imobil locuințe colective, spații comerciale de proximitate la parter, mesh-uri publicitare pe fațade, branșamente și organizare de șantier întrucât nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate (C.U.T.). Investiția imobiliară va fi realizată pe strada Krakovia nr. 2- lot 1/1 din Constanţa.
  • Actul de urbanism este valabil 12.
     
Celine Property Development SRL intenționează să construiască pe strada Krakovia din municipiul Constanța.  Firma a solicitat și obținut, de la Primăria Constanța, pe data de 15 iulie, un act de urbanism.
 
Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 1953 - Prezentul certificat de urbanism Nu poate fi utilizat în scopul declarat pentru - Construire imobil locuințe colective, spații comerciale de proximitate la parter, mesh-uri publicitare pe fațade, branșamente și organizare de șantier întrucât nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate (C.U.T.) având în vedere că pe teren a fost emisă autorizația de construire nr. 1000/21.10.2022 - conform prevederilor Legii nr. 50/1991 modificată prin egea nr. 7/2020 art. 11 alin. (7) - "Se pot executa fără autorizație de construire: e) lucrări de branșamente și racorduri executate pe domeniul public la infrastructura tehnico-edilitară existentă în zonă, cu acordul/autorizația administratorului drumului". (administratorul drumului este SC Confort Urban SRL).
 
Investiția imobiliară va fi realizată pe strada Krakovia nr. 2- lot 1/1 din Constanţa. Actul de urbanism este valabil 12 luni.

 
 
Despre Celine Property Development SRL
 
Firma este fondată în anul 2022, are social este pe strada Ștefăniță Vodă nr. 27, Constanța se desfășoară lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociați în firmă sunt Yoy Property Development SRL și HKL Real Property Development SRL, cu câte 50% din capitalul social fiecare. Keles Hicabi și Yavuz Ahmet sunt administratori.
 
În anul 2022 firma a raportat un singur salariat, o cifră de afaceri zero și o pierdere de 1.444 lei%. Administrator sunt Keles Hicabi și Yavuz Ahmet.
 
În anul 2023, Celine Property Development SRL a avut 3 salariați, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 383.466 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
 Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite informații de pe termene.ro. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii