Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Medical Unirea SRL modifică sediul de pe bulevardul Mamaia nr. 208 din Constanţa, închiriat de de la A&D Atlas SRL

ro

21 Jul, 2024 17:00 222 Marime text
  • Centrul Medical Unirea SRL va amplasa un panou luminos pe fațada principală a imobilului de pe bulevardul Mamaia nr. 208 din Constanţa și mesh pe fațada laterală a acestuia.
  • Actul de urbanism este valabil 24 de luni.
  • În imobilul care se află pe bulevardul Mamaia nr. 208 din Constanţa funcționează clinica Regina Maria, în care Centrul Medical Unirea SRL este acționar.
 
Centrul Medical Unirea SRL a obinut prin A&D Atlas SRL un act de urbanism de la Primăria Constanța. Este vorba despre certificatul de urbanism 680 din data de  17 iulie, care constă în: Amplasare firmă luminoasă pe fațada principală a imobilului și mesh pe fațada laterală a imobilului.
 
Investiția va fi realizată de Centrul Medical Unirea SRL conform  contractului  de închiriere nr. 17/15.01.2015, act adițional 2/16.12.2015 și act adițional 3/18.12.2019.
 
NOTĂ: Mijloacele de publicitate au o durată de existență de maxim 5 ANI (având contractul de închiriere valabil), în conformitate cu regulamentul local de publicitate aprobat prin HCL 105/23.04.2021, calculat de la data PVR aprobat. Actul de urbanism este valabil 24 de luni. Imobilul se află pe bulevardul Mamaia nr. 208 din  Constanţa.

 
Despre Centrul Medical Unirea SRL 
 
Înființată în anul 1991, firma desfășoară activități de asistență medicală specializată și are sediul social pe  bulevardul Ion Ionescu de la Brad, nr. 5B din București. Firma este deținută de Tiara Med Ro Luxco SARL din Luxemburg.
 
Administratorii firmei sunt: Cătălin - Andu Copăescu, Cornelia-Nirvana Georgescu, Matthew David Strassberg,  Eugeniu Prodan, Rahimian Hadi.
 
Centrul Medical Unirea SRL este acționar în: Fetal Care Center SRL, Diopromed Radiology SRL, Cosamext SRL, Infomedica SRL, Peltecu Medical SRL, Delta Health Trade SRL, DELTA Health Care SRL, Life Line - Medical Center SRL, RM Healthcare Solutions SRL, Pozitron Medical Investigation SRL Constanța, Cabinet Ofta Dr Tomi SRL, Femto Laser SRL, Materna Care SRL, Elite Medical SRL, RM Vet Healthcare SRL, Regina Maria - Banca Centrala de Celule Stem SA, Euroclinic Hospital SA, RM Education Services SRL, Implant Expert DSO SA.
 
Din 2007 până în prezent, Centrul Medical Unirea SRL a obținut, prin negociere directă, 858 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Service Cons Prest SRL, Spitalul Municipal Fălticeni, Regia Publică Locală Ocolul Silvic Valea Frumoasei RA, Academia de Studii Economice București, SC Piețe Sibiu SA, Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret, Spitalul Orășnesc "DR. Valer Russu" Ludus, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Brașov, Spitalul Municipal "Dr. Gheorghe Marinescu" Tarnaveni și altele.
 
La acestea se adaugă  29 de contracte obținute în urma licitațiilor organizate de autorități publice locale, printre care: Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Sf.Maria" Iași, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Spitalul Orășenesc "Sf. Ierarh Nicolae" Bicaz, Societatea Națională Nuclearelectrica SA, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, Institutul Oncologic Prof. Dr. I. Chiricuta Cluj-Napoca, Compania de Apă Someș SA, Regia Națională a Pădurilor - Romsilva RA și altele.
 
În anul 2023, compania cu 3.092 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.239.782.488 lei și o pierdere de 194.508.175 lei.
 
 
Despre SC A&D Atlas SRL
 
Cât priveşte solicitantul certificatului de urbanism, SC A&D  Atlas SRL, firma a fost înfiinţată în anul 2006,  are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 208 și se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Firma este deținută de asociatul unic Adam Trantu, care este și administrator.   
În anul 2023, firma cu 6 salariați a raportat o cifră de afaceri de 1.454.590 lei și un profit de 479.943 lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii