Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 28 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetățeni israelieni, răspuns favorabil de la APM Constanța Mamaia Luxury Apartaments & Project SRL ridică un bloc de patru etaje pe Promenada Năvodari

ro

28 Aug, 2024 17:00 153 Marime text
Mamaia Luxury Apartaments - Project. Sursa foto - google.maps
  • APM Constanța a anunțat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare penru proiectul depus de Mamaia Luxury Apartaments & Project SRL.
  • Astfel, nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul care vizează edificarea unui imobil de patru etaje în Năvodari.
 
Mamaia Luxury Apartaments & Project SRL va ridica un imobiul de patru etaje în zona Mamaia Nord, strada Promenada Năvodari. Firma a depus la APM Constanța proiectul „Construire imobil D+P+4e – clădire pentru turism cu parcaj auto la demisol, spațiu comercial la parter, piscină, împrejmuire teren și organizare șantier“
 
Investiția va fi realizată în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, strada Promenada Năvodari cu acces din Aleea D30, NR. CAD. 122949.
 
Ulterior, Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța a anunțat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul: Construire imobil D+P+4e –clădire pentru turism cu parcaj auto la demisol, spațiu comercial la parter, piscină, împrejmuire teren și organizare șantier, propus a fi amplasat în orașul Năvodari.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8.00-16.30, vineri, între orele 8.00-14.00. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 05.09.2024.
 
Despre Mamaia Luxury Apartaments & Project SRL
 
 
Înființată în anul 2022, firma are sediul social pe strada Școlii, Nr. 47-49, Ap. Biroul Nr. 7, Ostratu, Județ Ilfov și se ocupă de Dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Firma este deținută de Jano Adam David (SUA), cu 25% din capitalul social, Gabbay Menashe Meny (Israel), cu 15% din capitalul social, Aktinium Israel Construction Investment SRL (Ilfov), cu 12,5% din capitalul social, Gabbay Omry(Israel),, cu 10% din capitalul social, Aktinium Israel Management SRL (București), cu 7,5 % din capitalul social, Gabbay Gali (Israel), cu 5% din capitalul social, Grushka Simona(Israel), cu 5% din capitalul social, Sion Naos(Israel), cu 5% din capitalul social, Rona Hodaya Mazor(Israel), cu 5 % din capitalul social, Zohar Waksman (Zohar) Matan(Canada), cu 5 % din capitalul social,  Aktinium Mamaia Luxury Apartments SRL (București), cu 5% din capitalul social.
 
Administratorul firmei este Oren Yaniv David Netz  (Israel). În anul 2023, firma Mamaia Luxury Apartaments & Project SRL a declarat o cifră de afacri de zero lei și o pierdere de 130.709 lei.
 
Despre Aktinium Israel Construction Investment SRL
 
Aktinium Israel Construction Investment SRL a fost fondată în 2021, se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară și are sediul pe  srada Școlii, Nr. 47-49, Ostratu, Județ Ilfov.

Firma este deținută de cetățenii israelieni Oren Yaniv David Netz, cu 99% din capitalul social, și Oren Alon, cu 1 % din capitalul social. Oren Yaniv David Netz este administratorul firmei. În anu 2023, firma a raportat o cifră de afaceri de 604.138 lei, 2 salariați și un profit de 160.577 lei.
 
Despre Aktinium Israel Management SRL
 
 
Aktinium Israel Management SRL a fost înființată în 2017, se ocupă de Dezvoltare (promovare) imobiliară și sare sediul pe  
strada Valerian Prescurea, Nr. 21-23, Bloc C2 - Locuinta (Corp B) din București.
 
Asociații firmei sunt: Oren Yaniv David Netz, cu 99% din capitalul social, și Oren Alon, cu 1% din capitalul social. Administratorul societății este Oren Yaniv David Netz.
 
În anul 2023, societatea a declarat o cifră de afaceri de 604.138 lei, 2 salariați și un profit de 160.577 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentrru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Municipalitatea, răspuns favorabil: Banca Transilvania modifică sediul de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa
 
Dumitru Costea de la Fundația Concord mai face o încercare: Casa Ialomița din Satul de Vacanță va fi modificată, cu acordul Primăriei Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii