Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clinica Visa Med Delfinariu, administrată de Marius Enescu, fostul șef al DSP Constanța, reabilitată. Primăria Constanța a emis autorizația de construire după executarea lucărilor

ro

07 Aug, 2024 17:00 260 Marime text
Visa Med Delfinariu
  • Imobilul de 2 etaje + mansardă de pe strada Caiuți nr. 57 din Constanța va fi modificat. Keneterra Concept SRL a obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism.
  • Anca Florentina Armeanu este asociat unic al societății.
  • De administarea afacerii se ocupă Anca Florentina Armeanu și Dumitru Marius Enescu, fostul șef al DSP Constanța.
 
Keneterra Concept SRL va modifica un imobil de pe strada Caiuți nr. 57 va modifica un imobil D+P+2E+M – Cabinete Medicale. În acest sens, firma a solicitat și obținut, de la Primăria Constanța, un act de urbanism necesar investiției. Pe strada Caiuți nr. 57 funcționează clinica Visa Med Delfinariu.
 
Pe data de 5 august, Primăria Constanța a emis autorizația de construire nr. 731, care constă în: „Modificare imobil existent D+P+2e+M – cabinete medicale prin modificări interioare și construire lift, modificări fațade – lucrări executate fără A.C., conform Procesului-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor (P.V.C.S.C.) nr. 498/25.09.2020 și executare de lucrări de construire prin modificări fațade și modificări interioare“. Actul de urbaniasm este valabil 24 luni.
 
 
Despre Keneterra Concept SRL
 
Înființată în anul 2013, firma are sediul pe strada Caiuti, Nr. 57 din Constanța și desfășoară activități de asistență medicală specializată. Armeanu Anca Florentina este asociat unic al societății. De administarea afacerii se ocupă Anca Florentina Armeanu și Dumitru Marius Enescu, fostul șef al DSP Constanța în perioada august 2005 - februarie 2009 și fost consilier județean.
  
În anul 2023, firma cu 50 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 9.288.445 de lei și un profit de 820.288 lei.
 
Keneterra Concept SRL mai are 2 puncte de lucru în municipiul Constanța: pe bd. Alexandru Lăpușneanu, nr. 194,  parter, dar și pe bd. Mamaia, nr. 318.
 
Potrivit termene.ro, Enescu Dumitru Marius mai este asociat în Euro Certification SA, Safid Classic SRL, Diago Medical SRL, Interortho Medical SRL și Visa Med SRL Constanța. Anca Florentina Armeanu mai este asociată în Visa Med SRL Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Comfort Construct SRL, firmă controlată de societatea care administrează cimitirul municipal, modifică imobiul de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa
 
Firma a solicitat acord de mediu. Blocul edificat de Karelly Wash SRL, pe locul unei spălătorii de pe strada Baba Novac din Constanța, crește pe verticală
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii