Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Una dintre cele mai frumoase clădiri istorice de pe strada Revoluției 1989, Casa Virgil Moceanu, va fi reabilitată (GALERIE FOTO)

ro

17 May, 2022 00:00 4160 Marime text
  • Beneficiarii investiției sunt Paul Țiței și Alina Țiței.
 
 
Casa Virgil Moceanu, de pe strada Revoluției 1989 va fi reabilitată! A fost afișat panoul informativ, după ce, în luna martie 2022, a fost eliberată Autorizația de Construire.
 
Prin AC 235 din 17 martie 2022, pe strada Revoluției 1989 nr. 27 va fi „Reabilitată construcție existentă și schimbarea destinației în alimentație publică și cazare”.
 
Beneficiarii investiției sunt Paul Țiței și Alina Țiței.


 
Reamintim că, la începutul anului 2020, Omul de afaceri Paul Ţiţei a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „Reabilitare construcţie existentă şi schimbarea destinaţiei în alimentaţie publică şi cazare”, propus a fi amplasat în municipiul Constanţa, strada Revoluţiei 22 din Decembrie 1989. Ulterior, Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanţa a anunţat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Reabilitare construcţie existentă şi schimbarea destinaţiei în alimentaţie publică şi cazare”.
 
 
Reamintim că, pe data de 25.06.2019, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 2148 - „Reabilitare şi extindere construcţie existentă cu destinaţia de alimentaţie publică şi cazare“.
 
Conform Confidas.ro, Paul și Alina Țiței sunt asociați în Instal Fix SRL și Hestia Construcții Montaj SRL. Paul Țiței mai este asociat în Olimp Summer Village SRL, alături de Ilie Ionuț și Gheorghe Palaz, cel din urmă fiind tatăl lui Claudiu Iorga Palaz, om politic consănțean.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Clădire veche, situată în zona istorică a municipiului Constanţa, transformată în hotel

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii