Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu acordul Primăriei Constanța Două hale industriale, edificate pe strada Celulozei de Rico SRL

ro

25 Jun, 2024 15:19 446 Marime text
  • Un act de urbanism a fost obținut de Rico SRL de la Primăria Constanța.
  • Este vorba despre cetificatul de urbanims nr. 1540  - Construire hale industriale pe strada Celulozei  - Lot 1/2, Constanţa.
  • Actul este valabil 12 luni.
 
 
SC Rico SRL
investește în două hale industriale, care vor fi edificate pe strada Celulozei nr. 9 - Lot ½ din Constanţa. Din acest motiv, societatea a solicitat și obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism.
 
Pe data de 20 iunie, Primăria Constanța a emis cetificatul de urbanims nr. 1540  - Construire hale industriale pe strada Celulozei nr. 9 - Lot 1/2, Constanţa. Actul este valabil 12 luni.

Amintim că societatea comercială Rico SRL, alături de Euromateria SRL, a contestat de două ori rezultatul licitaţiei organizate de Primăria Municipiului Constanţa pentru atribuirea contractului având ca obiect „Achiziţie execuţie lucrări aferente obiectivului de investiţii Reabilitarea şi amenajarea Parcului Arheologic - municipiul Constanţa“.

De asemenea, asocierea condusă de SC Euromateria SRL, din care mai fac parte SC Rico şi SC Princer, a contestat şi rezultatul procedurii de atribuire a licitaţiei organizate de Compania Naţională de Investiţii pentru reabilitarea şi restaurarea Cazinoului Constanţa.

 

Despre Rico SRL
 
 
 
Înființată în anul 1991, firma are sediul social pe strada Celulozei, Nr. 11A, Constanța și se ocupă de lucrări  de construcții a clădirilor rezidentiale și nerezenștiale. Gheorghe Marcel-Cornel este asociatul firmei. GD Reorganizare și Lichidare IPURL este administrator judiciar, iar  Gheorghe Marcel-Cornel - administrator special.
 
Gheorghe Marcel-Cornel mai este asociat în  Astra SRLConstanţa și afministrator  în  Euro Materia SRL Constanţa.
 
În anul 2023, Rico SRL cu 11 salariați a declarat o cifră de afaceri de 769.216 lei și o pierdere de 239.272.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și.


Firme Constanţa, rezultate financiareRico, cifră de afaceri în scădere la o treime față de anul de referință anterior (document)

 
Undă verde de la APM Constanța. Astera Consulting SRL poate continua lucrările la blocul de 9 etaje din Portul Tomis din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii