Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 08 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu acordul Primăriei Constanța, Geomarco Construct SRL va realiza un drum de acces în zona străzii Prelungirea Bucovinei

ro

08 Sep, 2024 14:45 132 Marime text
Teren Faleza Nord. Sursa foto - ZIUA de Constanta
  • Firma Geomarco Construct SRL a solicitat și obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism.
  • Este vorba despre  Certificatul de urbanism nr. 2.192 pentru „Realizare drum de acces“.
  • Actul este valabil un an.
  • Asociat unic și administrator este Ștefan Ciprian Dumbravă. 
  • Situația pentru anul 2023 a Geomarco Construct SRL arată astfel: cifră de afaceri de  49.252.722 lei, 113 salariați și un profit de 4.031.506 lei. 

Geomarco Construct SRL intenționează să amenajeze un drum de acces în zona străzii Prelungirea Bucovinei din municipiul Constanța. 

În acest sens, firma a solicitat și obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism. Este vorba despre  Certificatul de urbanism nr. 2.192 pentru „Realizare drum de acces“. Actul este valabil un an.

Geormarco Construct srl - act de urbanism

Drumul va deservi ansamblului rezidențial pe care intenționează să îl construiască în cartierul Faleză Nord. Reamintim că Geomarco Construct SRL a solicitat același lucru și în 2023 și a obținut certificatul de urbanism  numărul 2.153 pentru amenajarea drumului de acces în zona străzii Prelungirea Bucovinei, cu respectarea rețelei de circulații publice propuse, conform planșei de reglementări aferente Hotărârii Consiliului Local nr. 126/29.04.2020 (amprize, trasee etc.). Documentul a fost valabil tot un an.

Firma va ridica un ansambu cu funcțiuni mixte: locuire, turism, servicii și organizare lucrări“. Amplasamentul este situat pe strada Bucovinei nr. FN, lot 4/1 și lot 4/2, loturile 1 – 22 – alee de acces din municipiul Constanța.  

Geomarco Construct SRL deţine în zonă un teren în suprafaţă de 9.515 mp. Pentru ansamblul rezidenţial (cu o suprafaţă construită propusă de 4.255,9 mp) vor fi create locuri de parcare pentru 296 de autoturisme.


Despre Geomarco Construct SRL


Înființată în anul 2006, firma are sediul pe strada Minerului nr. 1 din localitatea Murfatlar și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Asociat unic și administrator este Ștefan Ciprian Dumbravă.  

Situația pentru anul 2023 a Geomarco Construct SRL arată astfel: cifră de afaceri de  49.252.722 lei, 113 salariați și un profit de 4.031.506 lei. 

Conform termene.ro, Ștefan Ciprian Dumbravă apare în Epsilon Eridani SRL, DCA Clătite Dobrogene SRL și Filippo & Clark SRL. Compania Geomarco Construct SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 61.876.483,68 lei.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și: 

Imobiliare Constanța: Geomarco Construct, certificat de urbanism de la Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii