Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la cultivarea cerealelor, la imobiliare O firmă din Baia, județul Tulcea, vrea să ridice un aparthotel de șase etaje în stațiunea Mamaia

ro

02 Jun, 2024 17:00 2082 Marime text
  • Agenția pentru Protecția Mediului  Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii de către Agro Tollil SRL  a solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Construire imobil aparthotel S+P+6E,  propus a fi amplasat în municipiul Constanța, Stațiunea Mamaia, Baza de reparații TIC-TAC, județul Constanța.
  • Pe data de 13 iulie 2023, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 1935 pentru Agro Tollil SRL, care dorește să construiacă un imobil apart-hotel în stațiunea Mamaia, zona baza de reparații Tic-Tac.
  • Chiriac Mădălina este asociat unic și administrator al Agro Tollil SRL.

 Agro Tollil SRL va construi un imobil aparthotel S+P+6E în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, Baza de reparații TIC-TAC. Firma a solicitat, în acest sens, acord de mediu de la APM Constanța.

Ulterior demersului investitorului, Agenția pentru Protecția Mediului  Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Construire imobil aparthotel S+P+6E,  propus a fi amplasat în municipiul Constanța, Stațiunea Mamaia, Baza de reparații TIC-TAC, județul Constanța.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, strad Unirii, nr. 23, judetul Constanța şi la sediul titularului Agro  Tollil SRL,  cu adresa în comuna Baia, Șoseaua  Europeană KM 75,  județul Tulcea.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Reamintim că, pe data de 13 iulie 2023, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 1935 pentru Agro Tollil SRL,  care dorește să construiacă un imobil apart-hotel în stațiunea Mamaia, zona baza de reparații Tic-Tac.
 
Nu este primul document obținut de firma menționată mai sus. Primăria Constanța a mai eliberat un certificat de urbanism pentru firmă care are sediul social în Tulcea și care vrea să construiască un bloc în Mamaia. Așadar, la data de 20 februarie 2023, a fost emis cedrtificatul de urbanism nr. 542, prin care Agro Tollil SRL dorește să investească în stațiunea Mamaia, în zona bazei de reparații Tic-Tac, un imobil D+P+7-8E retras cu terasă circulabilă cu funcțiunea apartamente de vacanță.


Despre Agro Tollil SRL


Înființată în anul 2010, firma are sediul social pe strada Baia, Nr. Km.75, Bloc Șoseaua Europeana, Baia, județul Tulcea și se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase.

Chiriac Mădălina este asociat unic și administrator. În anul 2023, firma cu 7 salariați a declarat o cifră de afaceri de 9.064.610 lei și un profit de 1.226.810 lei.


PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



Citește și
 
Benzinăria de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanța, modificată! Firma Almar House SRL, deținută de notarul Eugen George Anastase, a început lucrările de modernizare (GALERIE FOTO)

Campusul Universității Ovidius din Constanța va fi extins cu spații de recreere, spații de lectură, cantină și cămin
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii