Decirom SA va construi o hală în Portul Constanța
Decirom SA va construi o hală în Portul Constanța
10 Apr, 2025 12:50
ZIUA de Constanta
464
Marime text



Este vorba de AC 480 din 9 aprilie 2025, valabilă 24 de luni.
Despre SC Decirom SA
Potrivit termene.ro, SC Decirom SA a fost înființată în anul 1992, iar activitatea principală este „Manipulări“.
Firma este deținută de TTS (Transport Trade Services) SA, cu 99,9393% din capitalul social, Listă acționari, cu 0,06% din capitalul social. Administratorii firmei sunt Iordan Barbălată, Laurențiu Iordache și Gabriel - Andrei Techera.
În 2022, SC Decirom SA a avut o cifră de afaceri de 42.600.048 lei, un profit de 8.358.036 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 73.
De asemenea, în anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 44.662.672 lei, 85 de salariați și un profit de 164.384 lei.
Legături cu ministrul de Finanțe în Guvernul Dăncilă
În anul 2018, presa centrală scria că proprietarul grupului de transport și logistică TTS, omul de afaceri constănțean Alexandru Mircea Mihăilescu, care controlează inclusiv Navrom, operatorul de transport de pasageri și mărfuri din Delta Dunării, va construi, împreună cu fiul său, un hotel cu 8 etaje pe bulevardul Expoziției din București, în zona complexului Romexpo, proiectul, pregătit ca intenție de cel puțin 3 ani, urmând acum să primească avizul Primăriei Capitalei pentru planul urbanistic zonal (PUZ). Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider. Construcția este inițiată printr-o firmă în care Alexandru Mircea Mihăilescu are 20% din acțiuni, iar fiul său deține 80% din capital, acesta fiind și administrator al firmei. Cei doi pregătesc un hotel înalt de până la 32 de metri, în apropiere fiind și liceul privat „Școala Europeană București".
La vremea respectivă, International Finance Corporation (IFC), divizia de investiții a Băncii Mondiale, ieșise de puțin timp din acționariatul grupului de companii Transport Trade Services (TTS). În toamna anului 2017, divizia a vândut 6% din capitalul grupului pentru aproape 9,4 milioane euro, iar ulterior a cedat și restul de 4% din acțiuni, contra a 6,2 milioane euro. Exit-ul IFC s-a făcut prin preluarea de către TTS a acțiunilor proprii deținute de divizia Băncii Mondiale. Tot presa centrală scria că din acționariatul grupului face parte, cu 9% din capital, și fostul ministru al Finanțelor Viorel Ștefan, originar din Galați, remaniat în vara anului 2017 și instalat vicepremier în 2018, în Guvernul Dăncilă.
PRECIZĂRI
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
Sursa foto: ZIUA de Constanța
Citește și:
Mandatul auditorului statutar al Decirom SA Constanta, prelungit
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii