Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două apartamente de pe strada Eliberării din Constanța, transfomate de Erturk Lev SRL într-un spațiu comercial

ro

14 May, 2024 13:55 1130 Marime text
  • Pe data de 10 mai, Municipalitatea a emis o autorizație de construire pentru Erturk Lev SRL.
  • Actul îi permite societății Erturk Lev SRL să alipească două apartamente, rezultând o singură unitate cu destinația de spațiu comercial.
  • Investiția va fi realizată pe strada Eliberării nr. 48-Lot 2/1, bl. Corp B, ap. 3+4 din municipiul Constanţa.
 
Erturk Lev SRL va transforma două apartamente într-un spațiu comercial, situat pe strada Eliberării din municipiul Constanța. Firma a solicitat, în acest sens, de la Primăria Constanța un act de urbanism.
 
Pe data de 10 mai, Municipalitatea a emis autorizația de construire nr. 395, care constă în: Recompartimentări interioare, închidere accese din casa scării pentru apartament 4, schimbare destinatie apartament 3 din locuire în spațiu comercial, alipire apartament 3 și apartament 4, rezultând o singură unitate cu destinația de spațiu comercial. Investiția va fi realizată pe strada Eliberării nr. 48-Lot 2/1, bl. Corp B, ap. 3+4 din municipiul Constanţa.

 
Despre Erturk Lev SRL
 
Înființată în anul 2018, firma are sediul social pe strada Eliberarii, Nr. 48, Et. 11, Ap. 93 din Constanța și desfășoară activități de coafură și înfrumusețare. Erturk Levent este asociat unic și administartor.

În anul 2023, firma cu 3 salariați a raportat o cifră de afaceri de 215.930 lei și o pierdere de 42.003 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Un spațiu de pe bulevardul Tomis din Constanța va fi modificat. Act de urbanism, emis de municipalitate pentru firma Paltinis SRL

Primăria Constanța obligă firma Lawyers Club Pizza să ia măsuri. Este vizat restaurantul Rumen de pe strada Cașin
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii