Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este vizat un imobil din zona Parc Tăbăcărie La Contesa Resort SRL a obținut acordul Primăriei Constanța pentru modificarea unei terase

ro

11 Jul, 2024 12:06 627 Marime text
La Contesa Resort SRL
  • Primăria Constanța a emis un act de urbanism pentru societatea La Contesa Resort SRL.
  • Potrivut actul de urbanism, firma va modifica un imobil din  zona  Parc Tăbăcărie din Constanța.
  • Firma este deținută de asociații Neacșu Georgian și Salomia Rodica.
 
 
Societatea La Contesa Resort SRL va modifica imobilul din zona  Parc Tăbăcărie din Constanța. Firma a obținut pe data de 10 iulie de la Primăria Constanța un act de urbanism.
 
Este vorba despre autorizația de construire nr. 663 care constă în: modificare de proiect în curs de execuție autorizat cu AC nr.317/2023 - amenajare terasă existentă la parterul imobilului C1(clădire parter + terasă, alimentație publică) prin amplasare pergolă, montare copertină necirculabilă retractabilă ușoară și delimitare terasă, construire balustradă din sticlă (tip ghilotină), construire scară metalică exterioară (de la parter la terasa circulabilă) și amplasare firme luminoase pe fațada imobilului C1 (clădire parter+terasă, alimentație publică) prin reamenajare terasa existenta etaj. Actul este valabil 24 luni.
 
Reamintim că autorizația de construire nr. 317 din 03/31/2023, emisă pentru  La Contesa Resort SRL constă în:  Amenajare terasa circulabila existentă a imobilului C1(clădire parter și terasă, alimentație publică) prin amplasare pergolă și montare copertină retractabilă necirculabilă ușoară.

 
Despre La Contesa Resort SRL

 
Înființată în anul 2012, firma are sediul pe bulevardul Tomis, Nr. 279, Bloc T7, Sc. A din Constanța, și se ocupă de restaurante.
La Contesa Resort SRL are două puncte de lucru: unul în zona parc Tăbăcariei din Constanța și unul în Năvodari,  strada . D30, nr. 16, et. Parter.
 
Firma este deținută de asociații Neacșu Georgian și Salomia Rodica, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Cojocaru Vlăduț este administartorul societății.
 
În anul 2023, firma cu 20 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 7.590.091 lei și un profit de 254.849 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 

 
La Contesa Resort SRL a obținut două autorizații de construire! Este vizată investiția din zona Parc Tăbăcărie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii