Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Euro Vial Residence SRL, controlată de fostul consilier liberal Ion Virgil Lixandru, ridică un bloc de 12 etaje în Mamaia

ro

12 Aug, 2024 17:00 1394 Marime text
Foto - ILUSTRATIV
  • Un imobil 2S+P+12E,  locuințe colective cu amenajări pe parcelă aferente funcțiunii de bază, va fi ridicat de Euro Vial Residence SRL. Investița va fi realizată pe bulevarul Mamaia, lot 1 și 2.
  • Firma Euro Vial Residence SRL este deținută de Ion Virgil Lixandru, cu 70% din capitalul social și Laurențiu-Mugurel Manta, cu 30% din capitalul social.
  • Nelu Voicilă este administrator.
 
Euro Vial Residence SRL va ridica un imobil de 12 etaje în Mamaia. Firma a solicitat și obținut, pe data de 12 august, un act de urbanism de la Primăria Constanța.
 
Este vorba despre autorizația de construire nr. 746   care constă în: „Construire imobil 2S+P+12E  locuințe colective cu amenajări pe parcelă aferente funcțiunii de bază și organizare de șantier“. Actul este valabil 24 de luni. Investița va fi realizată pe bulevarul Mamaia, lot 1 și 2, în zona restaurantului Dorna.
 
Euro Vial autorizatie construire

 Reamintim că Primăria Constanța a mai eliberat o autorizație de construire pentru Euro Vial Residence SRL, care va construi un aparthotel în Mamaia, cu 7 etaje. Mai precis, prin AC 467 din 22 mai 2024, firma va edifica pe bulevardul Mamaia nr. 478 din Constanța un imobil P +7E cu funcțiune mixtă – aparthotel și locuințe colective, cu amenajări pe parcelă aferente funcțiunii de bază și organizare de șantier.
 

Despre Euro Vial Residence SRL
 
 
Înființată în 2017, firma are sediul pe strada Nicolae Filimon, Nr. 23, Et. 1, Ap. Corp C2 din Constanța și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Firma este deținută de Ion Virgil Lixandru, cu 70% din capitalul social și Laurențiu-Mugurel Manta, cu 30% din capitalul social. Nelu Voicilă este administrator.
 
Euro Vial Residence SRL a declarat, în 2023, o cifră de afaceri de 69.633.695 lei, 27 de salariți și un profit de 1.450.264 lei.
 
Potrivit termene.ro, Lixandru Ion Virgil mai este asociat și administrator în  Agertrans SRL, asociat în Euro Vial Labirint SRL, asociat unic în Euro Vial Lighting SRL și asociat în GK System SRL.
 
Manta Laurențiu-Mugurel este asociat în Euro Vial Labirint SRL și asociat si administrator în  Private Real Estate SRL. Voicilă Nelu este asociat și administrator în Euro Vial Holding SRL, Euro Vial Project SRL, administrator în  Euro Vial Lighting SRL, Le Pigeonnier SRL, Neptun Grand Hotel SRL, Euro Vial Live SRL și Euro Vial Development SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
 
Autorizație emisă: Euro Vial Residence SRL se poate apuca de construirea aparthotelului de 7 etaje de pe bulevardul Mamaia, din Constanța
 
Imobiliare Constanța: Euro Vial Residence intenționează să ridice 3-4 blocuri de opt etaje în Mamaia
 
Se ridică un nou ansamblu imobiliar în Constanța? Certificat de urbanism obținut de Euro Vial Residence pentru zona Poarta 3-4
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii