Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Euromedia Group SA, un nou act de urbanism pentru City Park Mall Constanța. Iată ce presupune autorizația de construire!

ro

06 Jul, 2024 13:14 186 Marime text
  • Primăria Constanța a emis o autorizație de construire pentru Euromedia Group SA. Firma va construi un suport publicitar tip screen, amplasat pe fațada imobilului City Park Mall. Acționari în firmă sunt Stalex PR & Media Events SRL și Nicolaie George. Administratorii firmei sunt: Coldea Ionuț, Enache Sorin și Nanu Ștefan-Alexandru.
 
Euromedia Group SA, prin Florentina Angelescu,  a solicitat și obținut, de la Primăria Constanța, un act de urbanism care vizează City Park Mall Constanța.
 
Pe data de 2 iulie, Primăria Constanța a emis autorizația de construire nr. 624, care constă în: Construire suport publicitar tip screen amplasat pe fațada imobilului City Park Mall, investiție realizată de Euromedia Group SA conform contractului de închiriere nr. 47107/19.09.2023.
 
NOTĂ: Mijloacele de publicitate au o durată de existență de maxim 5 ani, în conformitate cu regulamentul local de publicitate aprobat prin HCL 105/23.04.2021, calculat de la data PVR aprobat. Actul este valabil 24 luni.
 
Vă reamintim, la Constanța, o singură societate a avut timp de 15 ani contract privind afișajul stradal și de publicitate. Contractul de panotaj din municipiul Constanţa a expirat în 2019. El a fost deținut de SC Seaview Media SRL, aflată acum în mai multe procese cu Primăria Constanța.
 
 
Despre Euromedia Group SA
 
Înființată în anul 2014, Euromedia Group SA are sediul social pe Șoseaua Pipera-Tunari nr. 2/Iii Bis, Clădirea One North Gate, Voluntari, județul Ilfov și oferă servicii de reprezentare media. Acționari în firmă sunt Stalex PR & Media Events SRL, cu 74,998% din capitalul social, și Nicolaie George, cu 25,002% din capitalul social. Administratorii firmei sunt: Coldea Ionuț, Enache Sorin și Nanu Ștefan-Alexandru.
 
În anul fiscal 2022, societatea cu 69 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 37.478.223 lei și o pierdere netă de 3.674.742 lei.
 
De asemenea, în anul 2023, societatea, cu 75 de salariați, a declarat o cifră de afaceri de 54.177.940 lei și un profit de 2.520.024 lei.
 
De-a lungul anilor, societatea a obținut, prin negociere directă, 52 de contracte de la instituții publice. Printre acestea se numără: Centrul de proiecte culturale al municipiului București – ARCUB, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Centrul Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I Dalles“, Universitatea „Lucian Blaga" din Sibiu, Primăria Sectorului 4 București și altele.
 
Potrivit termene.ro, Nicolaie George mai este asociat în Triangle Invest Associated SRL, Universal Solution SRL și Euromedia Services SRL. La rândul său, Coldea Ionuț este asociat în Cold International SRL și Power Trading SRL.
 
Nu în ultimul rând, Enache Sorin este asociat în Telesport Intermedia SRL, F5 Webcorp SRL, 5 Insi Etc SRL, Flip Com SRL, GMG Media Box SA, Universal Impex Company EST SRL, Realitatea Media Together SRL, Travel BY Heart SRL, Messages To Out There SRL, Pocket Ideas & Advertising SRL, Atds Systems International SRL.
 
De asemenea, Nanu Ștefan-Alexandru este asociat în Alrin & Asn Consulting SRL, Alnan Audio Production SRL, Jaylex Food & Drinks SRL, Efect Media SRL, Topmedia Grup SRL, Take Media SRL, Stalex PR & Media Events SRL, ISN Entertainment SRL, Quantum Link SRL, ISNA Entertainment Mamaia SRL, T.M. ISN Management SRL, BV Isno Entertainment SRL, Billboard Network SRL, Euromedia Services SRL.
 
 

Despre Stalex Pr & Media Events SRL

 
Înființată în anul 2010, firma are sediul pe bulevardul Eroilor nr. 742, ap. Camera 2, Cornu de Jos, județ Prahova și desfășoară activități ale holdingurilor. Nanu Ștefan-Alexandru este asociat unic și administrator.
 
Potrivit termene.ro, Nanu Ștefan-Alexandru mai este asociat și administrator în Alrin & Asn Consulting SRL Prahova, Cornu de Jos, asociat și administrator în Alnan Audio Production SRL Prahova, Urleta, asociat în Jaylex Food & Drinks SRL Bucureşti,  asociat în Efect Media SRL București, asociat în Topmedia Grup SRL București, asociat în Take Media SRL București, asociat în ISN Entertainment SRL București, asociat și administrator în Quantum Link SRL din Ilfov, Voluntari, asociat în ISNA Entertainment Mamaia SRL București, asociat în T.M. ISN Management SRL București,  asociat în BV ISNO Entertainment SRL București,  asociat în Romanian Billboard Network SRL Iași,  administrator în Euromedia Services SRL Ilfov, Voluntari și administrator în Euromedia Group SA în Ilfov, Voluntari.
 
În anul 2023, firma cu 2 salariați a raportat o cifră de afaceri de 20.228.575 lei și un profit de 2.369.050 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

Citește și.
 
Familia Terzi nu poate supraetaja restaurantul La Dolce Vita de pe bulevardul Mamaia. Explicația Primăriei Constanța
 
Undă verde de la Municipalitate: Cafeneaua Starbucks de pe bulevardul Tomis din Constanța va fi modificată

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii