Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia fostului primar din Eforie, Ovidiu Brăiloiu, investiție în turism la Eforie Sud

ro

19 Oct, 2024 16:40 215 Marime text
  • Vorbim de proiectul „Amplasare construcții provizorii cu destinație turistică”, amplasată în Județul Constanța, Oraș Eforie, Localitatea Eforie Sud, Zona Lotizarea Tuzla Techirghiol, Lot 972 + Lot 973.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul imobiliar demarat de firma familiei fostului primar din Eforie. Mai exact, este vorba despre soţia fostului primar de la Eforie, creatoarea de modă Otilia Brăiloiu și Patricia Maria Brăiloiu, fiica acestora, prin firma Oasis Resort SRL, fondată în 2024.


Vorbim de proiectul „Amplasare construcții provizorii cu destinație turistică, amplasată în Județul Constanța, Oraș Eforie, Localitatea Eforie Sud, Zona Lotizarea Tuzla Techirghiol, Lot 972 + Lot 973.


Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, str. Unirii, nr.23, mun. Constanța, județul Constanța. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.


Oasis Resort SRL este fondată în anul 2024. Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în loc. Eforie Nord, oraşul Eforie, Bulevardul 23 August, judeţul Constanţa. Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 552 - Facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul ei este Brăiloiu Maria-Patricia, cu domiciliul în judeţul Constanţa. Administrator este Brăiloiu Otilia, cu domiciliul în judeţul Constanţa.
Brăiloiu Otilia mai apare în firmele Romtur Estival Holiday SRL, Amica Mia Bride SRL, National Service Group SRL și Amica Mia SRL.


Fostul primar din localitatea Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu, a decedat în iunie 20217, în urma unei suferinţe, la hotelul Ambasador din Bucureşti. După ce şi-a încheiat mandatele de primar al oraşului Eforie (2004-2016), a fost detaşat de la Inspectoratul de Stat în Construcţii, unde ocupase funcţia de director, la Primăria sectorului 5 din capitală. Se născuse în anul 1968. Era căsătorit cu designerul Otilia Brăiloiu şi avea două fetiţe. Înainte de a fi şeful administraţiei publice locale din Eforie, Brăiloiu a fost, vreme de trei ani (2001-2004), inspector general teritorial în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii. Din 2000 până în 2001, a fost consilier la Ministerul Apelor, Pădurilor şi Mediului, Direcţia Corp Control. Între 1996 şi 2000, Ovidiu Brăiloiu a deţinut funcţia de şef Serviciu la Direcţia Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa. De asemenea, era reprezentant în Comitetul Regiunilor, făcând parte din Grupul Socialist PSE.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 

Citește și:

A murit fostul primar din Eforie, Ovidiu Brăiloiu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii