Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 04 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia Terzi nu poate supraetaja restaurantul La Dolce Vita de pe bulevardul Mamaia. Explicația Primăriei Constanța

ro

04 Jul, 2024 17:00 401 Marime text
  • Primăria Constanța a emis un act de urbanims pentru Ten'S Group SRL. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 1720 care se referă la imobilul situat pe bulevardul Mamaia nr. 271 din Constanţa.
  • Ten'S Group SRL este controlată de Nicoleta și  Stelian Terzi, firecare cu câte 50% din capitalul social.
  • Administratorul societății este Stelian Terzi.
 
Ten'S Group SRL a obținut un act de urbanism de la Primăria Constanța, care vizează un imobil situat pe bulevardul Mamaia
nr. 271 din Constanţa, care ar urma să fie eupraetajat. Este vorba despre restaurantul La Dolce Vita.
 
Pe data de 3 iulie, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 1720 care constă în următoarele: Prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru: Modificare proiect autorizat cu A.C. nr. 272/2012 și A.C. nr. 4/2014 prin amenajări interioare.
 
Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: Modificare proiect autorizat cu A.C. nr : 272/2012 și A.C. nr. 4/2014 prin modificări fațade și supraetajare cu spații cazare, întrucât nu se încadrează în reglementările P.U.Z. aprobat cu H.C.L. nr. 415/2003 referitor la funcțiuni admise și aspect exterior.
 
Reamintim că AC nr. 272 din data de 27 februarie 2012 emisă pentru SC Ten'S Group SRL constă în: Supraetajare cu un nivel, extindere și reamenajare imobil existent parter cu funcțiunea "alimentație publică".
 
De asemenea, AC nr. 4 din data de 6 ianuarie 2014 emisă pentu  TEN'S Group SRL constă în: Reautorizare proiect aprobat conform A.C. nr. 272/27.02.2012 "Supraetajare cu un nivel, extindere și reamenajare imobil existent parter cu funcțiunea alimentațe publică.

 
Despre TEN'S Group SRL
 
 
Înființată în anul 1999, firma are sediul social pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Nr. 52 din Constanța și se ocupă de restaurante.
 
Firma este controlată de Nicoleta și Stelian Terzi, firecare cu câte 50% din capitalul social. Administratorul societății este Stelian Terzi
 
Potrivit termene.ro,  Terzi Nicoleta este asociat si administrator în Magic Dolce Vita SRL Constanța, asociat în Katering Event SRL Constanța, asociat în Ten Hotel Dolce Vita SRL Constanța, asociat și administrator în Vraja Marii Aldi SRL Constanța.
 
La rândul său, Terzi Stelian este asociat unic și administrator în Dolce Vita Ceremonii SRL Constanța, asociat și administrator în Katering Event SRL Constanța, asociat și administrator în Ten Hotel Dolce Vita SRL Constanța.
 
În anul 2023, societatea TEN'S Group SRL a avut o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 142.490 lei.
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și infromații de pe termene.ro.
  
Citește și:

 
Muncipalitatea, răspuns negativ pentru Styll Stone SRL: Pub-ul „La O Bereׅ“ de pe bulevardul Ferdinand din Constanța nu poate fi modificat
 
Familia Terzi poate moderniza Restaurantul Colonadelor de pe strada Traian din Constanța

Restaurant Colonadelor Constanța: Autorizație de construire pentru familia Terzi! Se poate apuca de modernizarea imobilului de pe strada Traian
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii