Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:29 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma care a proiectat utilitățile la Sală Polivalentă de pe Badea Cârțan nu poate modifica un imobil din Constanța. Explicația Municipalității

ro

22 Jun, 2024 16:38 553 Marime text


Societatea Mipro Concept Design SRL a solicitat de la Primăria Constanța un act de urbanism, necesar demarării lucrărilor de modificare a unui imobil de pe strada Comandor Constantin „Bibi“Costăchescu. Răspunsul Municipalității a fost negativ, deoarece regimul maxim de înălțime admis este P+2E – 10 metri. Actul de urbanism este valabil 12 luni. Asociat unic și administrator al Mipro Concept Design SRL este Dragoș Alexandru Mitulescu. În 2022, Primăria Constanța a atribuit serviciul de proiectare PAC, PT, DDE pentru obiectivul de investiții „Lucrări pentru racordarea la utilități și lucrări tehnico – edilitare «Sală sport Polivalentă 5000 locuri – zona Badea Cârțan»“ firmei Mipro Concept Design SRL.
 
Un imobil de pe strada Comandor Constantin „Bibi“ Costăchescu urmează să fie modificat. Investitorul, societatea Mipro Concept Design SRL, a solicitat de la Primăria Constanța un act de urbanism, necesar demarării lucrărilor.
 
Pe data de 20 iunie, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 1591 - Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: Reamenajare terasă, transformare terasă circulabilă, amenajare spații tehnice pentru lift, climatizare și surse alternative de energie pentru funcționare optimă imobil, întrucât etajul tehnic nu se încadrează în prevederile H.C.L. nr. 281/2021 de modificare a regimului de înălțime aprobat prin P.U.Z. (regimul maxim de înălțime admis este P+2E – 10 metri). Imobilul se află pe strada Comandor Constantin „Bibi“Costăchescu nr. 99 din municipiul Constanţa. Actul de urbanism este valabil 12 luni.
 
Reamintim că în anul 2022, Primăria Constanța a achiziționat serviciul de proiectare PAC, PT, DDE pentru obiectivul de investiții „Lucrări pentru racordarea la utilități și lucrări tehnico – edilitare «Sală sport Polivalentă 5000 locuri – zona Badea Cârțan»“ de la Mipro Concept Design SRL. Contractul atribuit are o valoare de 247.800 lei.
 
Despre Mipro Concept Design SRL
 
 
Potrivit termene.ro, societatea a fost înființată în anul 2016 și are sediul social în Constanța, pe strada Micșunelelor nr. 12, într-un apartament de bloc.
 
Asociat unic și administrator este Mitulescu Dragoș Alexandru, cu un aport părți sociale în valoare de 200 de lei. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Societatea a obținut, prin negociere directă, 121 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea, Orașul Cernavodă, Municipiul Suceava,  Municipiul Suceava,  Garda de Coastă, Comuna Mihăilești și altele.
 
În 2022, cu nouă angajați, firma a avut un profit net de 1,39 milioane de lei, o creștere spectaculoasă de 6464% față de anul 2021, iar cifra de afaceri a fost 2,4 milioane de lei. 
 
Situația financiară pentru anul 2023 este următoarea: 10 angajai, cifră de afaceri de 3.010.982 și un profit de 1.555.245 lei.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Citește și:
 
Un SRL din Constanța a câștigat contractul pentru proiectarea utilităților la Sală Polivalentă de pe Badea Cârțan (DOCUMENTE)

O firmă din Constanța va reabilita terasa Căminului de Bătrâni din Cernavodă (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii