Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Georgeta Cozma de la Star 95 SRL ridică un cartier rezidențial la Techirghiol, județul Constanța (DOCUMENT)

ro

25 Sep, 2024 15:57 437 Marime text
Star 95 SRL prin reprezentant Cozma Georgeta a depus la APM Constanța un memoriu de prezentare ce vizează – Modificare Plan Urbanistic Zonal pentru construire cartier rezidențial.
 
Cartierul rezidențial urmează a fi edificat in jud. Constanța, oraș Techirghiol, Strada Tisei , nr. 4.
 
Obiectul intocmirii prezentei documentatii pentru efectuare planului urbanistic zonal, solicitat conform art. 32 din legea 350/2001, il constituie terenul amplasat in Techirghiol, jud. Constanta, str. Tisei nr.4 , si CF nr. 100687 in suprafata de 11060 mp , conform planului de incadrare in zona, in vederea reglementarilor urbanistice pentru construire cartier rezidențial.
 
Pe terenul care a generat PUZ-ul se dorește construirea unui cartier rezidențial, in orașul Techirghiol, situat in zona de nord a orașului, conform plan încadrare în zonă. Prin prezentul PUZ se studiaza posibilitatea de a crea suprafetele necesare unei bune functionari la capacitatea dorita de beneficiar, in contextul urbanistic existent.
 
Astfel, functional, terenul va fi impartit in 21 loturi dintre care 19 cu regim de proprietate privata (persoane fizice sau juridice) si 2 (lot 19 si lot 20) ce vor fi cedate domeniului public pentru modernizarea strazilor Plevnei si Tisei iar ultimul lot va cuprinde circulatiile private. Terenul care nu este acoperit cu construcţii, platforme şi circulaţii va fi acoperit cu gazon şi plantat cu un arbore la fiecare 100 mp.
 
Star '95 SRL, în datele Registrului Comerțului
 
 
Cu sediul în orașul Eforie Nord, firma Star '95 SRL a fost înființată în anul 1995. Capitalul social subscris de 700.000 lei, integral vărsat, este compus din 70.000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Cozma Georgeta este asociat unic și administrator al firmei care se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare.
 
În anul fiscal 2023, firma a raportat 15 salariați, o cifră de afaceri de 4,6 milioane lei și un profit de 933.235 lei. Datoriile sunt de peste 10 milioane lei.
 
Cozma Georgeta mai este asociat la Dunarea Hotels Management SRL.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și


Agenția de Protecție a Mediului Constanța, răspuns pentru Star’ 95 SRL. Firma va construi un hotel în Eforie Nord
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii