Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 15 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi Sport SRL, deținută de Gheorghe Hagi, acționar majoritar la FCV Farul Constanța, va amenaja o plajă turistică în stațiunea Mamaia

ro

15 Aug, 2024 12:20 257 Marime text
Plaja Iaki in Mamaia. Sursa foto - google.maps
  • Administrația Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral a solicitat și obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism pentru SC Hagi Sport SRL.
  • Firma va amenaja o plajă turistică în stațiunea Mamaia.
  • Hagi Sport SRL este deținută de Gheorghe  Hagi, cu  98,58% din capitalul social, și  Marilena Hagi, cu 1,42% din capiutalul social.
  • Potrivit termene.ro,  Gheorghe Hagi mai este asociat în  F.C.V. Farul Constanta SA și HGH Company SRL.
 
SC Hagi Sport SRL va amenaja o plajă turistică în Mamaia. Administrația Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral a solicitat și obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism pentru SC Hagi Sport SRL.

Pe data de 14 august, Municipalitatea a emis autorizația de construire nr. 769, care constă în: Amenajare plajă Mamaia, sector 5, subsector 3 și înființare bar de plajă. Actul de urbanism este valabil 12 luni.

Plaja Iaki - act de urbanism
 
Despre Hagi Sport SRL
 
Înființată în 1999, firma are sediul social pe strada Hotel București B, Bloc Bucuresti B, Mamaia și se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare.

Firma este deținută de Gheorghe Hagi, cu  98,58% din capitalul social, și Marilena Hagi, cu 1,42% din capitalul social. Potrivit termene.ro, Gheorghe Hagi mai este asociat în F.C.V. Farul Constanta SA și HGH Company SRL. Hagi Gheorghe este acționar majoritar la FCV Farul Constanța.
 
 La rândul ei,  Marilena Hagi este asociat în Kira Hagi Productions SRL, asociat și administrator în HGH Company SRL și administrator în  Future OF THE Game Company SRL.
 
Hagi Sport SRL a obținut, prin negociere directă, 16 contracte de la Ministerul Tineretului și Sportului.
 
În anul 2023, Hagi Sport SRL firma a raportat o cifră de afaceri de 25.608.176 lei, 138 de salariați și un profit de 1.217.741 lei.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

Citește și:

OMD Mamaia Nord.Iată cum arată plajele din Mamaia Nord de la înălțime
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii