Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotel nou în Mamaia Sat. Firma investitoare se ocupă cu „Activități de asistență stomatologică”

ro

22 Oct, 2023 17:00 1783 Marime text
  • Valoarea investiției este de 1,4 milioane de lei și se propune a fi finalizată în 36 de luni.
 
 
New Estetic Dent SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța memoriul de prezentare cu investiția imobiliară pe care o propune în județul Constanța.
 
Este vorba de „Construire hotel Sth+P+4E+terasă circulabilă, împrejmuire teren și organizare de șantier”. Investiția se realizează pe strada M6, lot1+lot2+lot3 din Mamaia-Sat. Proiectul a fost întocmit pe baza temei cadru elaborată de beneficiar, iar hotelul ar urma să aibă cinci camere pe fiecare etaj. Se propune amenajarea unui spațiu verde în suprafață de 198,9 mp. Suprafața totală a terenului este de 663 mp. Valoarea investiției este de 1,4 milioane de lei și se propune a fi finalizată în 36 de luni.
 
New Estetic Dent SRL
 
Societatea este fondată în anul 2012, iar conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat doi salariați, la o cifră de afaceri de 227.511 lei și un profit de 46.448 lei. Sediul social este pe strada Midiei nr. 5, într-un apartament de bloc. Activitatea principală raportată la RECOM este „Activități de asistență stomatologică”. Cosmin Cateia este asociat unic și administrator al firmei. El mai este asociat unic în Vila Kos Travel SRL, din Năvodari.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Ascodi Dent SRL, un nou cabinet medical în Constanța, deschis de un doctor stomatolog
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii