Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil cu funcțiunea de cazare, edificat în Vama Veche SRL. Undă verde de la APM Constanța pentru MKL Vama Veche SRL

ro

01 Sep, 2024 15:25 199 Marime text
MKL Vama Veche SRL strada Albastros. Sursa foto - google.maps
  • MKL Vama Veche SRL  solicitat de la APM Constanța evaluarea impactului asupra mediului pentru un un imobil S+P+1E cu funcțiune de cazare în Vama Veche.
  • Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ. Miclău Andrei este asociat unic și administrator al firmei.

MKL Vama Veche SRL intenționează să ridice un imobil S+P+1E cu funcțiune de cazare în Vama Veche. Firma a solicitat de la APM Constanța evaluarea impactului asupra mediului.

Ulterior, Agenția pentru Protecția Mediului  Constanța a anunţat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: Nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului pentru proiectul: „Construire imobil S+P+1e cu funcțiune de cazare și de locuit cu dotări complementare, amenajări exterioare, împrejmuire, organizare de șantier și demolare construcție existentă parter”, propus a fi amplasat în comuna Limanu, satul Vama Veche, strada Albatros nr. 13.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, strada  Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8.00-14.00.
   
Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ.
   

Despre MKL Vama Veche SRL

 
Înființată în anul 2017, firma are sediul pe strada Albatros, Nr. 16A, Vama Veche, Județul Constanța și oferă facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată.

Miclău Andrei este asociat unic și administrator.  Potrivit termene.ro, Miclău Andrei mai este asociat unic și administrator în Miclau Spedition SRL, Miclau Andrei Persoană Fizică Autorizată.

În anul 2022, firma cu 4 salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.825.704 lei și un profit de 814.913 lei.

Situația financiară pentru anul 2023 arată astfel: cifră de afaceri de 2.151.657 lei, 7 salariați și un profit de 914.057 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:



Undă verde de la Primăria Constanța: O stație carburanți, mai multe rezervoare și un soclu pentru pompe din Poarta 2, desființate de SOCEP SA

Parohia Sfântul Gheorghe din Constanța se primenește. Casa de prăznuire va fi reabilitată și modernizată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii