Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil de 5 etaje în zona Lacului Siutghiol din Constanța Firmele Atât s-a Putut - AA SRL și ARV Construcții &Dezvoltare SRL, tot mai aproape de realizarea investiției

ro

16 Feb, 2024 17:00 1058 Marime text
  • Atât s-a Putut - AA SRL și ARV Construcții &Dezvoltare SRL au solicitat  și obținut de la Primăria Constanța două certificatele de urbanism.
  • Societatea Atât s-a Putut - AA SRL este deținută de Sergiu și Viorica Zmeu.
  • Firma ARV Construcții &Dezvoltare SRL controlată de Victor Sîmboteanu
 
Primăria Constanța a emis pe data de 14 februarie două acte de urbanism pentru firmele Atât s-a Putut - AA SRL și ARV Construcții &Dezvoltare SRL. Mai exact, este vorba despre certificatele de urbanism nr. 445 și nr. 444.
 
Firma ARV Construcții &Dezvoltare SRL a obținut certificatul de urbanism nr. 454 - Construire imobil P+5e+N(T) cu facilități de cazare pentru vacanțe și perioadă de scurtă durată - tip apartamente, împrejmuire teren și organizare de șantier, cu condiția încădrării în înălțimea maximă de 24 metri“. Actul emis de Municipalitate este de 12 de luni.
 
La rândul său, societatea Atât s-a Putut - AA SRL a obținut certificatul de urbanism nr. 455 - Construire imobil P+5e+N (T) cu facilități de cazare pentru vacanțe și perioada de scurtă durată - tip apartamente, împrejmuire teren și organizare de șantier, cu condiția încădrării în înălțimea maximă de 24 metri“. Actul emis de Municipalitate este de 12 de luni.
 
Imobilul va fi ridicat pe parcela 510/7, lot 3 și 4, din zona lacului Siutghiol.
 
 

Despre societatea Atât s-a Putut - AA SRL

 
 
Înființată în anul 2017, societatea Atât s-a Putut - AA SRL are sediul social pe strada Unirii, nr. 108A din Constanța și desfășoară activități de arhitectură. Sergiu și Viorica Zmeu sunt asociați cu câte 50 % din capitalul social. Ceidoi asociați sunt și administratorii firmei.  

Potrivit termene.ro, societatea cu 6 salariați a declarat o cifră de afaceri de 2.032.867 lei și un profit de 684.076 lei.
 

 
Despre ARV Construcții &Dezvoltare SRL

 
 
Societatea ARV Construcții &Dezvoltare SRL a fost înregistarată în anul 2017 și desfășoară lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezențiale. Sediul social al firmei este pe strada Dorobanților, nr. 44 din Constanța. Victor Sîmboteanu este asociat unic și administrator.

În anul fiscal 2022, societatea cu 15 salariați a raportat o cifră de afaceri de 3.255.667 lei și un profit net de 426.643 lei.
 
RECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
 
Trei firme controlate de cetăţeni din Republica Moldova investesc în imobiliare în municipiul Constanţa. Cine sunt aceştia

Imobiliare Constanța. Un nou imobil de 5 etaje ar urma să fie edificat în zona Lacului Siutghiol. Cine investește?

Un bloc ridicat pe aleea Studenţilor din municipiul Constanţa va fi supraetajat. Cine sunt investitorii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii