Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil de patru etaje în zona Lacului Siutghiol Primăria Constanța, răspuns favorabil pentu Apex Developer & Contractor SRL

ro

23 Jul, 2024 17:00 180 Marime text
  • Primăria Constanța a emis un act de urbanism pentru Apex Developer & Contractor SRL.
  • Potrivit certificatului de urbanism, firma va ridica un imobil 2s+P+4e cu terasă circulabilă în zona Lacului Siutghiol.
  • Andy - Iulian Jalbă este asociat unic și administrator al Apex Developer & Contractor SRL.
 
SC Apex Developer & Contractor SRL va construi un bloc de 4 etaje în Constanța. Firma a solicitat și obținut, pe data de 23 iulie, de la Primăria Constanța, un certificat de urbanism.
 
Pe data de 23 iulie, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 1986 care constă în: Construire imobil 2S+P+4e cu terasă circulabilă. Pe actul de urbanism care este valabil 24 de luni adresa investiției nu este precizată.


 
Proiectul „Construire imobil 2S+P+4e+terasă circulabilă de locuințe colective cu parcări și spații tehnice în subsoluri, birou la parter; locuințe la etajele 1-4; amenajări exterioare, sistematizare pe verticală, împrejmuire teren și organizare de șanitier” va fi amplasat în municipiul Constanța, str. Nespecificata Zona Lac Siutghiol, Parcela A510/7 (Lot 3 și Lot 4), Lot 2/2/2/2/2/1 (cu acces din IE 248383).
 
Despre Apex Developer &Contractor SRL
 
 
Înființată în anul 2017, Apex Developer &Contractor SRL are sediul pe strada Milano, Nr. 32 din Constanța și desfășoară lucrări de construcții a cladirilor rezidențiale și nerezidențiale. Andy - Iulian Jalbă este asociat unic și administrator.
 
Societatea a câștigat, prin negociere directă, 10 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Comuna Valu lui Traian, Consiliul Local Tortoman Constanța, Orașul Murfatlar și altele.
 
În anul 2022, societatea cu 5 salariați a raportat o cifră de afaceri de 4.346.511 lei și un profit de 3.371.333 lei. Situația pentru anul 2023 arată astfel: cifră de afaceri de 2.368.803 lei, un profit de 1.041.798 lei și 8 salariați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
 
Citește și:

 
Stăpânii terenurilor Oamenii din spatele ruinelor din vechiul Tomis (documente)
 
Apex Developer&Contractor SRL ridică un bloc aproape de malul lacului Siutghiol
 
Cumpărări directe Constanța Asocierea Apex Developer &Contractor SRL și Teamwork Solutions SRL va înființa un centru de colectare prin aport voluntar în Valu lui Traian (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii