Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil de patru etaje pe locul fostei Tabere Turist din Mamaia. SC Noc Constant SRL are acordul Primăriei Constanța să demoleze construcția veche

ro

18 Jul, 2024 09:53 246 Marime text

  • Autorizația de desființare nr. 39 din 16 iulie, emisă de Primăria Constanța pentru Noc Constant SRL, constă în - desființare magazin parter existent corp C1, situat pe bulevardul Mamaia nr. 526B.
  • Actul de urbanism eliberat de municipalitate are o valabilitate de 24 de luni.
  • Asociat  unic administrator este Ion Chiriță
 
 
SC Noc Constant SRL a obținut de la Primăria Constanța autorizația de desființare a magazinului care se află pe o parte din terenul situat pe bulevardul Mamaia nr. 526B. Pe acest teren, va fi ridicat un imobil de patru etaje.
 
Autorizația de desființare nr. 39 din 16 iulie constă în - desființare magazin parter existent corp C1, situat pe bulevardul Mamaia nr. 526B. Actul de urbanism eliberat de municipalitate are o valabilitate de 24 de luni.
 
Anul trecut, în luna august, SC NOC CONSTANT SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța un memoriu de prezentare a proiectului imobiliar pe care intenționează să îl realizeze pe bulevardul Mamaia.
 
Pentru realizarea proiectului, beneficiarul a fost nevoit să obțină de la Primăria Municipiului Constanța o autorizație de desființare pentru construcția existentă pe amplasament, în suprafață de 82 mp.

Viitorul imobil va avea un regim de înălțime P+2-3-4E și funcțiunea funcțiunea de alimentație publică și cazare. Valoarea investiției este de 2.086.500 de lei și va fi realizată în trei ani. După edificarea imobilului, pe terenul liber rămas, în suprafață de 36,6mp, se va amenaja ca spațiu verde.
 
Amintim că prin CU 2576 din data de 19 octombrie 2022, Noc Constant SRL dorește să construiască un imobil P+2-3-4etaje cu funcțiunea de alimentație publică și cazare conform PUD aprobat cu HCL 225/30.05.2022. Documentul este valabil 24 de luni, urmând a fi edificat în stațiunea Mamaia, Magazin 3, Popas – Tabără Turist.
 
În vara 2022, conform portalului Primăriei Constanța, a fost eliberat un alt document pentru investitori. Este vorba de CU 1192 din data de 14 iunie 2022, firma investitoare va construi un imobil P+2-3-4E cu funcțiunea de cazare turistică și alimentație publică, în zona Magazin 3, Popas – Tabără Turist, stațiunea Mamaia. Documentul este valabil 12 luni.

 
Despre Noc Constant SRL

 
Firma a fost înființată în 2006, are sediul în stațiunea Mamaia și se ocupă de baruri și alte activități de servire a băuturilor.
 
Asociat  unic administrator este Ion Chiriță. Numele acestuia îl mai regăsim și în Noc Constant Depozit SRL din Domnești, Ilfov.
 
În  anul 2023, firma, cu 9 salariați, a raporta o cifră de afaceri de 4.456.064 lei și profitul de 1.156.440 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și infromații de pe termene.ro.
 
Citește și: 


Imobil cu trei etaje, în zona popas Tabăra Turist din stațiunea Mamaia, ridicat de NOC Constant SRL
 
Imobiliare: Noc Constant SRL poate ridica un hotel cu alimentație publică în Mamaia
 
Imobiliare Constanța: Noc Constant SRL ridică un imobil în Mamaia. Documentația, depusă la Mediu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii