Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Andrei Muntmark va executa lucrări de conservare la imobilul din vecinătatea imediată a Arhiepiscopiei Tomisului

ro

20 Jun, 2024 15:14 843 Marime text
Legacy Properties SRL prin Andrei Muntmark a obținut un certificat de urbanism pentru investiția dorită a se realiza în centrul vechi al municipiului Constanța.
 
Astfel, Primăria Constanța a eliberat CU 1568 din data de 20 iunie 2024, pentru un imobil situate pe strada Arhiepiscopiei nr. 22, Constanța. Documentul poate fi utilizat în scopul declarat pentru: „Lucrări de conservare de maximă necesitate imobil P+1E+2E”. Documentul este valabil 12 luni. Imobilul se află în imediata vecinătate a Palatului Arhiepiscopal.
 
 
Despre Legacy Properties SRL
 
Firma este fondată în anul 2023, iar pe anul respectiv a raportat doar o pierdere de 218.083 lei. Sediul social este pe strada Remus Opreanu nr. 1 din Constanța. Asociat unic și administrator este Andrei Muntmark. El mai este în firmele Total Natural SRL, Monsson Trading SRL, Gherman Properties SRL, Orchid SRL.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 

Citește și:

Un prim pas pentru reabilitarea Casei cu Lei! Muntmark a obținut un document de la Primăria Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii