Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 21 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Investiții noi la Hotel Fortuna, din Eforie, deținut de Cristina Daniela Balcan

ro

21 Aug, 2024 17:00 220 Marime text
Sursă foto ZIUA de Constanța
  • Propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ, pana pe 28.08.2024.
 
Agenția pentru Protectia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de Luana Tours 2004 SRL, unde vizat este Hotel Fortuna din Eforie.
 
Mediul a decis că nu trebuie realizată procedura de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Dezvoltarea activități turistice-Hotel Fortuna”, propus a fi amplasat în orașul Eforie, localitatea Eforie Nord, Al. Lot 1+str. Perla Mării, loturile 144, 145 din parcelarea Eforia Spitalelor Civile București+str. Perla Mării, nr. 2, lot 2/1+lot 2/2+str. Perla Mării nr. 7D, lot 1, str. Perla Mării, loturile 142, 143, 144, 154, 155, 164, 165 din parcelarea Eforia Spitalelor Civile București, jud. Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ, pana pe 28.08.2024.
 
Conform site-ului hotelului, amplasat în centrul stațiunii la numai  10 minute de plajă, Hotel Fortuna oferă tuturor oaspeților săi posibilitatea de a petrece o vacanță relaxantă și odihnitoare la malul mării. Gama de servicii include servicii de cazare dar și Restaurantul White Cruise Snack-Bar unde turiștii pot lua servi masa, un centru de relaxare Oasis Spa (Saună, Jacuzzi, Masaj), acces la piscina pentru adulți și Aqua Forty (piscina pentru copii), Forty Land (loc de joacă exterior) și Forty Play unde cei mici pot face activități diverse cu echipa de divertisment. Serviciile de calitate, experiența îndelungată și atenția personalului fac să plutească în aer spiritul unei familii fericite!!
 
 

Despre Luana Tours 2004 SRL


 
Potrivit termene.ro, societatea are sediul în Eforie Nord, județul Constanța, a fost înființată în 5 martie 2004, iar obiectul de activitate este „hoteluri și alte facilități de cazare similiare”.
 
Luana Tours 2004 SRL a realizat în 2023 o cifră de afaceri de peste 6,5 milioane de lei, un profit de peste 2,8 milioane de lei și a avut 12 angajați.
 
Cristina Daniela Balcan are și funcția de administrator. Conform termene.ro, ea mai apare în: Euforia Agency SRL, Bal Cris `96 SRL (radiată), Eforstar Turism SRL (radiată) și Luana Prod SRL (radiată).
 

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Firme Constanța Un punct de lucru radiat, un altul deschis de Luana Tours 2004 SRL, din Eforie Nord

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii