Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Mai multe vile turistice, ridicate la Costinești de BTT SA, prin Sunny Lagoon SRL

ro

02 Jun, 2024 14:15 609 Marime text
 
La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depusă solicitarea pentru emiterea acordului de mediu în vederea edificării unor investiții imobiliare pe raza comunei Costinești.
 
De altfel, vorbim de realizarea de cinci vile P+1E, cu bucătărie de vară Parter, spațiu tehnic și recepție, la Costinești, pe aleea Studențească, lot 135, județul Constanța. Investiția este realizată de către BTT SA, prin Sunny Lagoon SRL.
 
Despre Sunny Lagoon SRL
 
Firma este fondată în anul 2012, iar pe anul 2023 a raportat un singur salariat, o cifră de afaceri de 454.005 lei și un profit de 114.150 lei, conform termene.ro.
 
Sediul social este pe strada Gării nr. 44, Costinești. Asociat unic și administrator este Marius Bogdan Avramescu, care apare și în companiile SNM Activ Partener 2017 SRL și ACC Ring SRL.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și:


BTT Perla Coștineștiului SA închiriază Căsuța de Piatră și terenul aferent, situate în baza turistică BTT din Costinești

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii