Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța O firmă din Capitală edifică un imobil alimentație publică la Neptun, Mangalia

ro

07 Jun, 2024 13:15 628 Marime text
Agentia pentru Protectia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de Confima Service SRL
 
Este vorba de proiectul „Construire spatiu alimentatie publica p+terasa circulabila si organizare de santier”, amplasat în Judetul Constanța, Municipiul Mangalia, Statiunea Neptun, strada Faleza Neptun, nr. 3A.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța, str. Unirii, nr.23, Mun. Constanta, judetul Constanta, zilnic, intre orele 9 – 13. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța.
 
 
Confima Service SRL


Firma este fondată în anul 2008, conform termene.ro, iar pe anul 2023, s-a raportat doar o pierdere de 1.643 lei. Sediul social este în București, pe strada Independenței. Asociat unic este Fapaco SRL, iar administrator este Fleancu Ionuț Cosmin.
 
Fapaco SRL
 
Firma este fondată în anul 2001, iar pe ultimul an financiar a raportat 303 de salariați, o cifră de afaceri de peste 172 milioane lei, cât și un profit de 27,5 milioan lei. Sediul social este pe Splaiul Independenței nr. 313B, din București. Ionuț Cosmin Fleancu deține 55% din societate, iar Paulina Fleancu restul de 45%. Cei doi sunt și administratorii firmei.
 
Ionuț Cosmin Fleancu apare și în firmele Novum Business Invest SRL, Novum Business Services SRL, Mobilis Prod Impex SRL, Owner Managed Real Assets SRL, Eurofond Invest SRL, Confima Services SRL, Fapaco Recycle Services SRL, Pacii Residence SRL, Avicola Sud-Est SRL.
 
Paulina Fleancu apare doar în Fleancu Paulina Persoană Fizică Autorizată.
 
De menționat este faptul că în septembrie 2023, Fapaco SRL a primit două contracte prin cumpărare direct de la Sinaia Forever SRL pentru material pentru lucrări de construcții, în valoare de 2.430 lei, respectiv 2.700 lei. Sinaia Forever SRL este o societate aflată în directa subordine a Consiliului Local Sinaia.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Un nou hotel-apartament va răsări la Olimp. Investitorii sunt bucureștenii de la Fapaco SRL (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii