Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța O firmă înființată în 2023 dorește să ridice un imobil pe strada Veteranilor

ro

31 Aug, 2023 17:00 1153 Marime text
  • Documentația are o valabilitate de 24 de luni.
 
Loma VMA Invest SRL a solicitat și obținut un certificat de urbanism de la Primăria Constanța în ceea ce privește o potențială investiție imobiliară în municipiu.
 
Conform portalului Primăriei Constanța, prin CU 2293 din data de 30 august 2023, firma amintită mai sus dorește să construiască un imobil locuințe colective P+2E – amenajare incintă și îmrejmuire teren pe aleea Veteranilor nr. 47 din Constanța. Documentația are o valabilitate de 24 de luni.
 
Loma VMA Invest SRL
 
Sediul social al firmei este pe strada Meșterul Manole nr. 35A, Constanța, firma fiind înființată în aprilie 2023. Activitatea principală constă în „Dezvoltare imobiliară” conform codului CAEN. La adresa respectivă mai funcționează firmele VMA Trucks International SRL și VMA Trucks Route SRL. Asociat unic și administrator este Mironescu Alexandru Mihai.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Bloc nou pe strada Baba Novac din Constanța, în locul unei spălătorii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii