Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța O firmă vrea să edifice un complex turistic la Agigea! Pe teren sunt deja ridicate mai multe bungalouri

ro

16 Oct, 2024 17:00 139 Marime text
  • Investiția urmează să fie realizată în comuna Agigea, sat Agigea, strada Răchitei nr. 2, Constanța
  • Terenul este identificat cu numar cadastral 115835 și are o suprafață de 891 mp, conform extras de carte funciară.
  • Pe terenul rămas liber de construcții se propune și realizarea de alei pentru circulație auto și pietonală, de locuri de parcare, amenajarea de spații verzi și împrejmuirea terenului
 
Cleaning Vessels Company SRL dorește să implementeze un proiect imobiliar în municipiul Constanșa, prin urmare a depus la APM Constanța un memoriu de prezentare pentru „Construire complex turistic, totem, imprejmuire teren, alei auto, alei pietonale, parcari, organizare de șantier”.
 
Investiția urmează să fie realizată în comuna Agigea, sat Agigea, strada Răchitei nr. 2, Constanța. Amplasamentul analizat este localizat în intravilanul satului Agigea, comuna Agigea, strada Răchitei nr. 2, județul Constanța, în zona central-sudică a teritoriului administrativ al localității Agigea, la aproximativ 50m vest de DN 39A si la cca. 1,5 km nord de teritoriul administrativ al orasului Eforie Nord. Terenul este identificat cu numar cadastral 115835 și are o suprafață de 891 mp, conform extras de carte funciară.
 
Prin prezentul proiect se propune edificarea pe amplasamentul analizat, a unui complex turistic P+2E, tip hotel, cu spații cazare și spații de recreere. Obiectivul va dispune și de un oficiu bucătărie cu spațiu de servit masa la parter, iar ca funcțiuni conexe va fi prevăzut cu vestiare, grupuri sanitare, spații personal, spații tehnice.
 
Pe terenul rămas liber de construcții se propune și realizarea de alei pentru circulație auto și pietonală, de locuri de parcare, amenajarea de spații verzi și împrejmuirea terenului.
 
Prin Certificatului de urbanism nr. 453/14.08.2024 eliberat de Primăria Comunei Agigea, se atestă încadrarea terenului la categoria de folosință intravilan curți-construcții.
În ceea ce privește destinațiile admise prin documentația de urbanism, funcțiunea dominantă a zonei va fi de locuințe individuale amplasate în loturi, inclusiv construcții de cazare turistică tip vilă, pensiune, minihotel, conform reglementărilor P.U.G. Preliminar, aprobat prin H.C.L. Agigea nr. 151/03.07.2009 și PUZ aprobat prin HCL 331/25.07.2011.
 
În prezent pe amplasamentul analizat exista cinci construcții - căsuțe parter tip bungalouri (C1- 29 mp, C2 – 29 mp, C3 - 28 mp, C4 – 29 mp, C5 – 19 mp) edificate în anul 2023.
 
Investiția propusă va respecta toate condiționările de ordin urbanistic stabilite de regulamentele și legile în vigoare pentru zona respectivă (POT max = 70%, CUT max = 1,4).
 

Despre Cleaning Vessels Company SRL

 
Conform termene.ro, pe anul 2023 firma a raportat 30 de salariați, cu o cifră de afaceri de 3,3 milioane lei și un profit de 1,36 milioane lei. Firma este fondată în anul 2010.
 
Sediul social este pe șoseaua Mangaliei, bloc A2, Agigea, Constanța. Eugenia Alina Gheordunescu este asociat unic și administrator. Ea mai apare în Tu &Ya Resort SRL și Tu & Ya Premium SRL.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținut e din surse publice deschise.



Citește și
Tribunalul Constanța Un nou dosar deschis în instanță, după scandalul Nordis
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii