Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 18 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiție de 2 milioane de euro Cum va arăta centrul comercial ridicat de Retail Park Medgidia SRL (DOCUMENT)

ro

18 Aug, 2024 17:00 268 Marime text
Centru comercial Medgidia. Foto - Memoriu prezentare dezvoltator
  • Accesul la incintă se vă face din strada Independenței printr-un sens de giratoriu ce va fi realizat în zonă
  • Memoriul de prezentare a fost recent publicat pe portalul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.
  • Funcțiunea vă fi dotată cu zone de platforma gospodărească cu scopul de a gestiona deșeurile rezultate din funcționarea zilnică, deșeuri ce vor fi evacuate de către beneficiar prin contract cu regia de salubritate locală sau zonală conform legislației și normelor de mediu în vigoare
 
Conform APM Constanța, Retail Park Medgidia SRL va edifica un centru comercial pe strada Independenței din municipiul Medigida, județul Constanța.
 
Este vorba de proiectul „Construire centru comercial, construire totem, realizare împrejmuire, branșament la utilități și amenajare acces rutier, propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Medgidia, strada Independenței nr. 12B lot 1/1/1/1/1/1/1/1/2/1, strada Independenței nr. 12D, strada Independentei nr. 12 lot 4/2, strada Independenței nr. 12 lot 3/2, strada Independenței nr. 12 lot 8, strada Independenței nr. 12, strada Independenței nr. 12 lot 5, strada Independenței nr. 12 lot 6/1/1, strada Independenței nr. 12 lot 6/2/1”.
 
Memoriul de prezentare a fost recent publicat pe portalul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.
 
Amplasamentul se află în partea de nord vest a orașului Medgidia, pe str. Independenței, în fosta zona industrială Metalica. Acesta este amplasat imediat în vecinătatea complexului comercial Kaufland. Terenul pe care urmează să se realizeze investiția este dezmembrat din platforma industrială.
 
Obiectul proiectului îl constituie extinderea galeriilor deja existente pe teren și realizarea într-un final a unui centru comercial care să funcționeze împreună cu restul spațiilor comerciale. Scopul investiţiei este acela de a asigura deservirea populaţiei rezidente a zonei în care acesta urmează a se construi, cu produse de primă necesitate în condiţii de calitate sporite, precum şi acela de a îmbunătăţi considerabil aspectul urbanistic al zonei. Construcțiile nou propuse vor avea o suprafață construită la sol de ~5520mp; Complexul va include accesuri și ieșiri auto, locuri de parcare, zona tehnică și platforma gospodărească.
 
Accesul la incintă se vă face din strada Independenței printr-un sens de giratoriu ce va fi realizat în zonă. Vor fi două accesuri, unul direct și altul indirect prin accesul deja realizat pentru actualele funcțiuni comerciale. Accesul va respecta normele și legislația în vigoare. Pe teren se va amplasa un post trafo ce va deservi clădirea. Totemul se va realiza la strada Independetei în imediata vecinătate a accesului deja existent către actualul comlex comercial.
 
 Funcțiunea vă fi dotată cu zone de platforma gospodărească cu scopul de a gestiona deșeurile rezultate din funcționarea zilnică, deșeuri ce vor fi evacuate de către beneficiar prin contract cu regia de salubritate locală sau zonală conform legislației și normelor de mediu în vigoare. Parcela va avea o împrejmuire cu plasă tip metro sau similar. Parcela va avea sistem de iluminat nocturn propriu. Clădirea se va conecta la utilitățile locale - apă, canal, electricitate, salubritate.
 
Ansamblul conține și o zonă de parcare cu 153 de locuri parcare, din care 7 destinate persoanelor cu dizabilități și 7 destinate femeilor gravide și persoanelor însoțite de copii până in 5 ani.
 
Valoarea investiției este de 2 milioane de euro, iar perioada de implementare este de 6-8 luni.
 
Despre Retail Park Medgidia SRL

 
Înființată în anul 2023, firma are sediul social pe strada Intrarea Abnegatiei, Nr. 4, Domnești, Județul Ilfov. Chiritoiu Andrei este asociat unic și administrator.
 
Potrivit termene.ro, chiritoiu andrei mai este asociat și administrator în Green Design Automation SRL, Retail Development Consulting SRL, GDA Facility Services SRL, Retail Development Medgidia SRL, Rest Area Development SRL, Residential Development Consulting SRL.
 

 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost publicate informații de pe termene.ro

 
Citește și:
Proiectul, depus la APM ConstanțaO firmă din București va construi un centru comercial în Medgidia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii