Investiție majoră la ieșirea din Constanța Două hale de depozitare, un imobil de două etaje și panouri fotovoltaice, construite de Sotir Calagiu (DOCUMENT)
Investiție majoră la ieșirea din Constanța: Două hale de depozitare, un imobil de două etaje și panouri
12 Jun, 2024 17:00
ZIUA de Constanta
1774
Marime text
- Proiectul „Construire două hale de depozitare, construire imobil P+2 e – alimentație publică, comerț și birouri, cântar auto, puț forat, fosă septică, panouri fotovoltaice, împrejmuire și organizare execuție“ a fost depus la APM Constanța de către Calagiu Sotir.
- Investiția va fi realizată în municipiul Constanța, stradă nespecificata, parcela A 898/22 (pe DN 3 A, spre Valul lui Traian).
- Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța.
Calagiu Sotir va ridica două hale de depozitare, un imobil de două etaje, cu destinația alimentație publică, cântar auto și puț forat în municipiul Constanța, motiv pentru care a solicitat de la APM Constanța evaluarea impactului asupra mediului.
Amplasamentul se afla situat în intravilanul Municipiului Constanța, în vecinătatea DN3, la ieșirea spre localitatea Valul lui Traian. Imobilul teren, înscris în cartea funciară cu numărul 232277, are o suprafață de 10.000 mp și este proprietatea lui Calagiu Sotir.
Ulterior, Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire două hale de depozitare, construire imobil P+2e – alimentație publică, comerț și birouri, cântar auto, puț forat, fosă septică, panouri fotovoltaice, împrejmuire și organizare execuție“, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, stradă nespecificata, parcela A 898/22 (pe DN 3 A, spre Valul lui Traian).
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8.00-16.30, vineri, între orele 8.00-14.
Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 16.06.2024.
Date despre investiție
Pe terenul în suprafață totală de 10.000 mp (din acte și măsuratori), ce se afla în intravilanul municipiului Constanța, în vecinătatea DN3, la ieșirea spre localitatea Valul lui Traian, înscris în cartea funciară cu numărul 232277, se propune construirea a doua hale de depozitare a produselor nepericuloase, imobil P+2E - alimentație publică, comerț și birouri, cântar auto, puț forat, fosă septică, panouri fotovoltaice, împrejmuire și organizare execuție.
Terenul este liber de construcții și suprafața propusă construită este de 2.002 mp, iar suprafața desfășurată este de 2.345,5 mp.
Pe amplasament se dorește a se construi spații de depozitare, un imobil ce va asigura spații de alimentație publică, comerț, birouri și utilități necesare unei funcționări normale, conform cerintelor actuale în ceea ce privește durabilitatea, stabilitatea, confortul și funcționalitatea, și ține cont de particularitățile terenului din punct de vedere al vecinatăților, condițiilor geotehnice
și condițiilor impuse prin certificatul de urbanism.
Pentru realizarea proiectului, prin Certificatul de Urbanism nr.84/06.01.2023 emis de Primăria Municipiului Constanța, s-au solicitat și obținut următoarele avize:
• E-Distribuție SA - aviz favorabil nr.17595939/28.06.2023,
• Distrigaz Sud Rețele- aviz favorabil nr. 30528/318.728.840/19.05.2023,
• Orange România Communications SA - aviz condiționat nr.3 19/17.05.2023,
• RAJA SA Constanța - aviz favorabil nr.182/2023 ( există în zonă magistrala de alimentare cu apă, nu există rețea de canalizare, se propune bazin etans vidanjabil).
• RCS-RDS SA - aviz favorabil nr. 1770/06.06.2023.
În secțiunea Documente puteți consulta memoriul de prezentare al proiectului depus la APM Constanța.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Se întrunește Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism a municipiului Constanța. A fost publicată ordinea de zi!
PUZ pentru introducerea în intravilanul municipiului Constanța a unei zone destinate serviciilor și logisticii, lansat în consultare publică (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii