Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiție majoră PPC în județul Constanța! Iată ce va construi

ro

27 Sep, 2024 09:04 228 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: PexelsAPM Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de PPC Renewables Romania SRL la Nicolae Bălcescu.
 
Este vorba de „Construire sistem de stocare a energiei produse din surse regenerabile de tip bess, incluzand toate elementele constructive si de infrastructura nrcesare, amenajare drumuri de exploatare si orice alt drum necesar pentru acces, imprejmuire amplasament, sistem de iluminat de siguranta, sistem de monitorizare, zona amenajata pentru operare, mentenanta, organizare de santier”, propus a fi amplasata in jud. Constanta, comuna Nicolae Balcescu.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, str. Unirii nr. 23.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.

PPC Renewables Romania SRL este fondată în 2002, iar pe anul 2023 a raportat 80 de salariați, 920 milioane lei cifră de afaceri și un profit de peste 524 milioane lei. Datoriile sar de 420 de milioane lei. Sediul social este în București, pe strada Mircea Vodă nr. 30. PPC-Public Power Corporation Romania SA este asociat unic, iar Mavros Konstantinos este administrator


Amintim că în primăvară, PPC anunţa finalizarea, prin intermediul subsidiarei sale PPC Renewables, achiziţia de la subsidiarele europene ale Grupului Lukoil a Land Power, care operează în România un parc eolian cu o capacitate instalată totală de 84 MW.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Două firme cheamă în judecată Asociația Art Society Center din Constanța, organizatoarea FITIC
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii