Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 30 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iulius Real Estate, document de urbanism de la Primăria Constanța

ro

30 Sep, 2024 12:00 211 Marime text
Foto: PexelsPrimele lucrări în vederea investiției pe care o dorește realizată Iulius Real Estate SRL la Constanța ar putea începe. Un prim document de urbanism a fost eliberat pentru executarea de foraje de cercetare hidrogeologică în zona unde va fi amenajat un cartier rezidențial.

Iulius Real Estate SRL, prin Bogdan Mihăilă, a obținut un certificat de urbanism pentru investiția pe care o realizează în Constanța.
 
Pe 30 septembrie 2024, firma amintită a obținut CU 2373 prin care se dorește executarea de foraje de cercetare hidrogeologică pentru monitorizarea variației nivelului hidrostatic și a calității apei subterane. Documentul este eliberat cu scopul de a obține autorizația de construire pentru investiția amintită. Locul execuției lucrărilor este situate pe strada Caraiman nr. 2, depozit nord 1, lot 3, Constanța.



Despre Iulius Real Estate
 
 
Societatea Iulius Real Estate a fost fondată în anul 2007, având sediul social în Iași, pe strada Palas nr. 7A. Societatea are mai multe puncte de lucru, trei permanente în Iași, pe străzile Carol I nr. 26, Sf. Lazăr nr. 64-66 și încă unul în municipiul Iași, adresă nespecificată. Totodată, până în 2026, este activ un punct de lucru în Timișoara, pe strada Aristidie Demetriade nr. 1, cât și în București, pe strada Mărăști nr. 65-67, cel din urmă punct de lucru fiind valabil până la final de an.
 
Iulius Real Estate are o experiență de peste 25 de ani în real estate și are în portofoliu proiectele de regenerare urbană Palas Iași și Iulius Town Timișoara, rețeaua de shopping mall-uri regionale IULIUS Mall (Iași, Cluj-Napoca și Suceava) și proiectele de retail de proximitate Family Market (Bucium și Miroslava), prin intermediul cărora a generat peste 35.000 de locuri de muncă.
 
 
Asociați în firmă sunt Iulius Holding SRL - 99% și Iulian Adrian Dascălu - 1%, cu administrator Bogdan Mihăilă.
 
În anul 2022, firma a raportat 24 de salariați, la o cifră de afaceri de 28 de milioane de lei și un profit de 25 de milioane de lei.
 
 
Istoric Iulius Real Estate SRL
 
Așa cum aminteam mai sus, firma a fost înmatriculată prin încheierea din 30 noiembrie 2007, fondatori fiind Iulius Holding SRL - 99% și Dascălu Iulian Adrian -1%, administrator fiind Goldan Cătălin Narcis. Sediul social inițial era pe strada Sărărie nr. 6 din Iași, iar capitalul social era de 1.000 de lei.
 
Ulterior, în noiembrie 2008 era publicat în Monitorul Oficial al României un act adițional privind revocarea din funcția de administrator al lui Cătălin Narcis Goldan și numirea lui Iulian Adrian Dascălu. Un an mai târziu, apare ca administrator Emilian Gabriel Grosu. În anul 2013, conform unei decizii din data de 1 aprilie 2023, sediul social se mută pe strada Palas din Iași și a fost prelungit mandatul lui Emilian Gabriel Grosu.
 
În anul 2017, este revocat din funcția de administrator Emilian Gabriel Grosu și este numit Bogdan Mihăilă. Ulterior, în 2021, era aprobată fuziunea prin absorbţie a societăţilor TERRA CENTER SRL şi SALTIM HERMES SA de către IULIUS HOLDING SRL şi au mandatat reprezentanţii legali ai acestora cu întocmirea şi semnarea proiectului de fuziune prin absorbţie a societăţilor absorbite de către societatea absorbantă.
 
 
 
Iulian Adrian Dascălu apare și în firmele Expert Design SRL, ADN Prefabricate SRL, Block Buster SRL, Iulius Holding SRL, Light Cleaning SRL, Iulius Management Center SRL, Palas Holding SRL, Iulius Residential Timișoara SRL, Palas 1 SRL, Palas 2 SRL, Palas 3 SRL, Palas 4 SRL, Palas 5 SRL, Vivide SRL, Dasko Security SRL, United Business Center Cluj Two SRL, United Business Center 5 SRL, United Business Center Timișoara SRL, United Business Center 4 Timișoara SRL, Stoneberg Group SRL, United Business Center 7 Iași SRL, United Palas 6 SRL, Palas Campus SRL, Palas Development SRL, Mall Delivery SRL, Iulius Holding Development SRL, Hydro Blue Energy SRL și United Business Center Cluj One SRL.
 
 
Iulius Holding SRL mai deține Family Market Miroslava SRL; Iulius Residential Timișoara SRL, United Business Center 5 SRL, Palas Development SRL, Mall Delivery SRL, United Business Center 1 Timișoara SRL, Palas Holding SRL, United Business Center 4 Timișoara SRL, United Business Center Cluj One SRL, Iulius Mall Timișoara SRL, Vivide SRL, United Busines Center 7 Iași SRL, Family Market Bucium SRL, Palas Campus SRL, United Business Center 0 Timișoara SRL, Home Projects One SRL, Constanta365 Development SRL, Block Buster SRL, Attrius Developments SRL, Iulius Trust SRL, Stoneberg Group SRL, Rivius Investments SRL, Iulius Management Center SRL, United Energy SRL, Light Cleaning SRL, United Business Center Timișoara SRL, Iulius Group SRL, Dasko Security SRL, United Business Center 3 Timișoara SRL, Planada One SRL, United Palas 6 SRL, United Business Center 2 Timișoara SRL, Riviera Office SRL, Stoneberg SRL, Iulius Mall Suceava SRL, Planada Two SRL, Carbo Europe SRL și Iulius Mall Cluj SRL.
 
 
Mihăilă Bogdan apare și în firmele Factory Business United SRL, Stingray Developments SRL, Stoneberg Group SRL, Hydro Blue Energy SRL, Water Energy Systems SRL și United Energy SRL.
 
 
Iulius Holding SRL
 
Fondată în anul 2006, firma a raportat în 2022 o cifră de afaceri de 11.756 lei, la un profit de 35,5 milioane lei, cu un singur salariat. Facem mențiunea că în 2017, profitul a fost de peste 787 milioane de lei. Sediul social este în Iași, pe strada Palas nr. 7A. Asociat unic și administrator este omul de afaceri Iulian Adrian Dascălu. Activele firmei au ajuns, în 2022, la valoarea de peste 1 miliard de lei.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Comfort Construct SRL, firmă controlată de societatea care administrează cimitirul municipal, modifică imobiul de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii