Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magazinul Brick se modifică. Act de urbanism, emis de Primăria Constanța pentru Sigma Trading SA

ro

18 Oct, 2024 16:07 313 Marime text
  • Proiectul în curs de execuție - Refațadizare, modificare compartimentări interioare conformare ISU, autorizat cu nr. 245/17.03.2022 la magazin Brick va fi modificat.
  • SC Sigma Trading SA a solicitat și obținut, de la Primăria Constanța, un act de urbanism necesar modificării magazinului Brick.
  • Compania este deținută de Five-Holding SA, Constantinescu Nicușor-Daniel, Mazare Radu-Stefan, Strutinski Gabriel Sorin, Carciog Elisabeta Diana, Carciog Ioana.
 
Pe data de 18.10.2024, Municipalitatea a emis autorizația de construire nr. 968, care constă în - Modificare proiect în curs de execuție - Refațadizare, modificare compartimentări interioare conformare ISU, autorizat cu nr. 245/17.03.2022 la magazin Brick-materiale de construcții, cu păstrarea coeficienților urbanistici (modificare compartimentări și fațade).

Sigma Trading

Autorizația de construire nr. 968 este valabilă 12 de luni.

 
Despre Sigma Trading SA
 
Înființată în anul 1997, firma are seduil pe strada Ion Roata, Nr. 3, Constanța și se ocupă de Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Compania este deținută de Five-Holding SA, cu 47,79% din capitalul social, Constantinescu Nicușor-Daniel, cu 15.33% din capitalul social, Mazăre Radu-Ștefan, cu 15.33% din capitalul social, Strutinski Gabriel Sorin, cu 15.33% din capitalul social, Cârciog Elisabeta Diana, cu 3.11% din capitalul social, Cârciog Ioana, cu 3.11 % din capitalul social. Administratorul firmei este Mazăre Mihai.

În anul 2023, firma Sigma Trading SA a declarat o cifră de afaceri de 1.023.279 lei,  4 salariați, un profit de 734.004 lei și datorii de 892.805 lei.
 
Potrivit termene.ro, Elisabeta Diana Cârciog mai este asociat în Conpress Holding SRL Constanța.

De asemenea, Ioana Cârciog mai este asociat în est Happy Events SRL  București, asociat și administrator în Kudos Club SRL București, asociat și administrator în Kudos Events SRL București, Nomad Beach SRL Constanta, asociat n RE-Nao Sound System SRL Dambovita, Conpress Holding SRL Constanța, Kudos Style SRL Bucuresti.

Fostul președinte al CJC, Nicușor-Daniel Constantinescu este actionar în Comtext SA Constanța, fondator Eurosantis Com Imvest SA Constanța,  Alliance Qwest Company SA Constanța, Silk Estate SA Constanța, asociat în Tomis Marketing & Services SRL   Constanţa, actionar în Concordia Press SA Constanţa, asociat în Royal Distribution Services SRL București, Ideea Contrast SRL Constanța, Conpress Group SRL Constanța, Xenoti SRL Constanța.

Fostul primar al municipiului Constanța, Radu-Ștefan Mazăre mai este acționar în Comtext SA Constanța, Eurosantis Com Imvest SA Constanța, Alliance Qwest Company SA Constanța, SILK ESTATE SA Constanța, Tomis Marketing & Services SRL Constanţa, Concordia Press SA Constanţa, Royal Distribution Services SRL București, Ideea Contrast SRL Constanța, Conpress Group SRL  Constanța, Xenoti SRL Constanța.

Gabriel Sorin Strutinski este asociat în Sorygab Press SRL Constanţa, Tutun și Ziare SRL Iași, Hot Slot Management SRL Constanța,  Five-Holding SA, Tomis General C ontractor SA Constanța.
 
Mihai Mazăre mai este asociat și administrator în Capri-Company SRL Constanţa, Tomis Marketing & Services SRL Constanţa, Alexis Com Trading SRL Bucureşti, Thomas Cook Services & Distribution SA Constanța, APV Media Turism SRL Constanta, Office AG SRL Suceava.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

Mihai Mazăre, Aurel Mitran şi succesorii legali ai lui Mihail Gheorghe Cârciog îşi vând acţiunile din Sigma Trading


Se desființează imobile deținute de Five-Holding situate pe strada Eliberării din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii