Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magic Amanet SRL desființează construcțiile de pe strada Mărășești din Constanța pentru a ridica un P+1

ro

01 Sep, 2024 12:01 146 Marime text
Primăria Constanța a emis un certificat de urbanism pentru firma Magic Amanet SRL, care dorește să realizeze o investiție pe strada Mărășești din municipiu.
 
Mai exact, prin CU 812 din 29 august 2024, compania amintită dorește desființarea construcțiilor existente Corp C1 – Locuință parter 76 mp, C2 – anexă magazine parter 20 mp și construire locuință individual P+1E cu birou de profesiuni liberale și împrejmuire teren. Documentul vizează imobilul de pe strada Mărășești nr. 23 din Constanța și este valabil 12 luni.
 
Magic Amanet SRL
 
Firma este înființată în anul 2017, iar pe anul 2023 a raportat 7 salariați, la o cifră de afaceri de 9,7 milioane lei și cu un profit de 3,2 milioane lei. Sediul social este în Medgidia, pe strada Kemal Agi Amet nr. 63. Ionuț Lucian Burca este asociat unic și administrator. El mai apare în firmele Magic Exchange SRL și Magic Moneytransfer SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Permisul unei persoane decedate, paravan pentru un șofer băut, depistat de polițiști în Portul Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii