Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moștenitorii lui Grigore Comănescu, demersuri către Primăria Constanța pentru un imobil construit fără autorizație de construire pe strada Interioară

ro

04 Jun, 2024 11:55 637 Marime text
  • Primăria Constanța a emis autorizația de construire 484 din data de 24 mai pentru Comprest Util SRL.
  • Actul constă în: Construire imobil parter cu funcțiunea de garaj - lucrări executate fără autorizație de construire, sancționate cu PVCSC nr. PV 50-002307/13.02.2023.
  • Potrivit termene.ro, firma este controlată de asociatul unic Vasilica Comănescu.
  • Comprest Util este administrată de Pancencu Iurin și Adrian Șerban-Comănescu.
 
SC Comprest Util SRL a solcitat de la Primăria Constanța un act de urbanism pentru un imobil construit fără autorizație de construire pe strada Interioară 3 nr. 11 din Constanţa.
 
Pe data de 24 mai, Primăria Constanța a emis autorizația de construire 484, care constă în: Construire imobil parter cu funcțiunea de garaj - lucrări executate fără autorizație de construire, sancționate cu PVCSC nr. PV 50-002307/13.02.2023. Actul de urbanism este valabil 24 luni.
 
 
Despre Comprest Util SRL
 
 
Înființată în anul 1994, Comprest Util SRL are sediul social pe strada Interioară 4, nr.8, din Constanța, se ocupă de fabricarea betonului.
 
Potrivit termene.ro, firma este controlată de asociatul unic Vasilica Comănescu. Comprest Util este administrată de Pancencu Iurin și Adrian Șerban-Comănescu.
 
Pentru anul 2022 Comprest Util SRL, cu 158 de angajați, a declarat un profit de 4.393.483 lei și o cifră de afaceri de 52.714.510 lei.
 
Potrivit termene.ro, Comănescu Vasilica mai este asociat și administrator în: Unic Sancom SRL, Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Asfalt Dobrogea SRL, Prefabricate Dobrogea SRL.
 
Numele lui Pancencu Iurin apare în: Dragonul de Apă SRL, Comprest Protect SRL, Asfalt Dobrogea SRL, Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL, Pan Tour & Parking SRL, Ana Panasoc SRL.
 
Șerban-Comănescu Adrian este asociat în: Șerban-Comanescu Adrian PFA, Luxury Anis SRL, Revers SRL, Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Dobrogea SRL, Prefabricate Dobrogea SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și.

 
 
Moștenitorii lui Grigore Comănescu continuă investițiile: Parcare, amenajată de Comprest Util SRL pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța
 
Moștenirea lui Grigore Comănescu: Cine se află în conducerea firmelor din Constanța, după moartea omului de afaceri?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii