Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Portul Constanța va amenaja un terminal de cereale la Dana de gabare de pe digul de larg

ro

14 May, 2024 17:00 1328 Marime text
  • Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul depus de CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța pentru Canopus Star SRL.
 
Mediul a decis că nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Terminal de cereale la dana de gabare de pe digul de larg – sporire capacitate de depozitare și implementare sistem de cântărire pe fluxul de încărcare în nave.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din mun. Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 18.05.2024.
 
Despre Canopus Star SRL
 
Firma este înființată în anul 2001, iar pe anul 2022 a raportat 10 salariați, o cifră de afaceri de 42.928.846 lei și un profit de 13.919.177 lei. Sediul social este în incinta Portului Constanța. Asociați în firmă sunt TTS SA – 51% și Cargill Agricultura SRL – 49%, iar administratori sunt Ion Stanciu, Butușină Marian Gheorghe și Varvaroi Vasile
 
Ion Stanciu mai apare în firmele TTS Covasna SRL, TTS SA și TTS Porturi FLuviale SRL, iar Vasile Varvaroi apare în Grain Trade Consulting SRL, Provimi Romania SRL, Cargill Agricultura SRL și Cargill Cereale SRL.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   
 
Citește și:
Un nou punct de lucru al SOCEP SA înființat în Terminalul de cereale din portul Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii