Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Tulcea anunță investiții imobiliare în Constanța Mai multe construcții de pe bulevardul Aurel Vlaicu vor fi demolate de Global Solutions SRL

ro

06 Jul, 2024 13:42 7264 Marime text
  • Global Solutions SRL a obținut de la Primăria Constanța un certificat de urbanism necesar desființării unor clădiri situate pe bulevardul Aurel Vlaicu. Actul nu poate fi utilizat însă pentru  extinderea și supraetajarea corpului C1. Global Solutions SRL este deținută de Cabuz Valentin, Rusu Ovidiu-Eugen și Rusu Raluca.
 
Global Solutions SRL va desființa mai multe construcții de pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 20-20 A din municipiul Constanţa.
 
Pe data de 3 iulie, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 1718 - Prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru: desființare corpuri clădiri C2, C3, C4, C5, C6, amenajare incintă, împrejmuire și organizare de șantier.
 
Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: modificare, extindere și supraetajare corp C1 funcțiune birouri întrucât conform reglementărilor P.U.G. în vederea construirii este necesară elaborarea și aprobarea unei documentații plan urbanistic zonal conform prevederilor art. 47 alin (2) din legea 350/2001 republicată pentru reglementarea zonei referitor la:
 
- organizarea reţelei stradale;
- organizarea arhitectural-urbanistică în funcţie de caracteristicile structurii urbane;
- modul de utilizare a terenurilor;
- dezvoltarea infrastructurii edilitare;
- statutul juridic şi circulaţia terenurilor;
- protejarea monumentelor istorice şi servituţi în zonele de protecţie ale acestora.
 
 
 

Despre Global Solutions SRL

 
Înființată în anul 2005, firma are sediul pe strada Ion Nenițescu, nr. 44, Tulcea și se ocupă de comerțul cu amănuntul al calculatoarelor, unităților periferice și software-ului în magazine specializate.
 
Global Solutions SRL este deținută de Cabuz Valentin, cu 45% din capitalul social, Rusu Ovidiu-Eugen, cu 45% din capitalul social, și Rusu Raluca, cu 20% din capitalul social. Cabuz Valentin și Rusu Ovidiu-Eugen sunt administratorii societății.
 
Din 2007 până în prezent, Global Solutions SRL a câștigat, prin negociere directă, 675 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iasi, Direcția Generală de Evidență a  Persoanelor Constanta, Ministerul Apărării Naționale - Unitatea Militară 02630 București și altele.
 
În anul 2023, firma cu 7 salariați a declarat o cifră de afaceri de 46.395.874 lei și un profit de 8.878.681 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentu redactarea acestui articol au fost folosite și infomații de pe termene.ro.
 
 
Citește și:
 
Municipalitatea, răspuns negativ pentru Styll Stone SRL. Pub-ul „La O Bereׅ“ de pe bulevardul Ferdinand din Constanța nu poate fi modificat
 
Undă verde de la Primăria Constanța. Marco Chim SRL modifică blocul de pe bulevardul Mamaia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii