Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 02 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă clădire pe bulevardul Mamaia. Plan Urbanistic de Detaliu pentru un bloc de șase etaje cu spații comerciale la parter. Cine este investitorul? (DOCUMENT)

ro

02 Oct, 2024 17:00 235 Marime text
  • PUD pentru construire imobil de locuințe colective cu regim de înălțime D+P+5-6E și spațiu comercial la parter și parcare la demisol, pe Bulevardul Mamaia nr. 247, inițiat de către Traian Grosu se află în consultare publică
  • Inițiatorul a cerut recent avizul în cadrul etapei demarării consultării publice și Comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului a municipiului Constanța
  • Documentația realizată de Biroul Individual de Arhitectură Radu Marian vizează edificarea unui imobil cu șase etaje care va avea și spații comerciale la parter
  • Publicul este invitat să transmită observaţii asupra documentelor disponibile pe site-ul municipalității până la 15.10.2024
  • Pe teren sunt 5 construcții :corp C1-41mp(cu acte)locuință parter,corp C2-6 mp(cu acte)anexa, corp C3-6mp(cu acte) anexa, corp C4-18mp(cu acte) spațiu comercial și corp C5- 25 mp( cu acte) spațiu comercial P+1E
  • Beneficiarul propune dezafectarea clădirilor existente, parter și P+1E pentru a realiza o construcție în regim D+P+5E, pentru care se realizează prezentul PUD, având la demisol parcare pentru 6 masini, parter acces locatari și spațiu comercial și etajele 1-5 câte un apartament
  • Traian Grosu mai are și alte proiecte imobiliare în derulare tot pe Bulevardul Mamaia dar la nr. 249, acolo unde solicită avize pentru supraetajarea unui imobil existent
 
 
Anunțul de elaborare PUD pentru construire imobil de locuințe colective cu regim de înălțime D+P+5-6E și spațiu comercial la parter și parcare la demisol, pe Bulevardul Mamaia nr. 247, inițiat de către Traian Grosu se află în consultare publică.

Inițiatorul a cerut recent avizul în cadrul etapei demarării consultării publice și Comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului a municipiului Constanța.

Documentația realizată de Biroul Individual de Arhitectură Radu Marian vizează edificarea unui imobil cu șase etaje care va avea și spații comerciale la parter, vezi secțiunea „documente”.

Publicul este invitat să transmită observaţii asupra documentelor disponibile pe site-ul municipalității până la 15.10.2024, vezi secțiunea „documente”.

Observatiile pot fi transmise prin e-mail la: primarie@primaria-constanta.ro sau prin poștă la adresa: Primăria municipiului Constanța: Bd. Tomis, nr. 51, et. 2, în atenția Compartimentului planificare urbană sau depuse la Registratura Primăriei Constanța, la Centrul de Informare Cetățeni, din incinta City ParkMall.

Terenul aparține lui Traian Grosu, conform contractului de vânzare-cumpărare și are suprafața de 156 mp conform acte și de 160 mp conform măsurători, este înscris în cartea funciară cu numărul 244776 și poartă numărul cadastral 244776 . Amplasamentul este în Zona protejată conform Listei monumentelor istorice anexa la Ordinul nr. 2828 din 24.12.2015 pentru modificarea Anexei nr.1 la Ordinul Ministrului Culturii și cultelor nr. 2314/ 2004 privind aprobarea Listei monumentelor istorice.

Pe teren sunt 5 construcții :corp C1-41mp(cu acte)locuință parter,corp C2-6 mp(cu acte)anexa, corp C3-6mp(cu acte) anexa, corp C4-18mp(cu acte) spațiu comercial și corp C5- 25 mp( cu acte) spațiu comercial P+1E.

Beneficiarul propune dezafectarea clădirilor existente, parter și P+1E pentru a realiza o construcție în regim D+P+5E, pentru care se realizează prezentul PUD, având la demisol parcare pentru 6 masini, parter acces locatari și spațiu comercial și etajele 1-5 câte un apartament cu AU 100 mp.

Traian Grosu mai are și alte proiecte imobiliare în derulare tot pe Bulevardul Mamaia dar la nr. 249, acolo unde solicită avize pentru supraetajarea unui imobil existent cu regim de înălțime D+P+5Etaje și funcțiunea de locuințe colective, cu comerț la parter și etaj I, cu etaj tehnic ce va avea destinația de locuri depozitare și uscătoare, după cum reise dintr-un memoriu de prezentare a fost înaintat Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Constanța, vezi secțiunea „documente”.

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Traian şi Zoiţa Grosu modifică proiectul imobilului pe care îl ridică pe bulevardul Mamaia (document)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii